top of page

Human-namuH – ajatuksia ihmisyydestä

Ihmisenä elämisen perimmäisiä kysymyksiä lähestyvä tanssiteos on rakennettu yhteisen näyttämön ideaa kunnioittaen. Yhden ihmisen elämän tarkastelu laajenee esityksessä koskettamaan meitä kaikkia. Tanssiteatteri MD:n Human-namuH sai ensi-iltansa syksyllä 2022 Tampereella. Nyt Anniina Kumpuniemen ylistetty sooloteos saapuu vierailulle KokoTeatteriin. Esitykset 17.-18.2.2023.

Moniaistinen esitys tarkastelee elämää eri aikakausilta, perhettä, tärkeitä ihmisiä ja perimmäisiä kysymyksiä Anniinan muistojen, alter egojen, päiväkirjamerkintöjen sekä arjen havaintojen kautta. Podcast, omakuvahaaste, suklaa, kahvi, näyttely ja soolotanssiteos muodostavat kudelman, jonka keskiössä on merkityksellisten asioiden jakaminen.

Human-namuH – ajatuksia ihmisyydestä on koreografi Panu Varstalan kehittämä konsepti ja yhteistyö Anniina Kumpuniemen, dramaturgi Tanjalotta Räikän, videosuunnittelija Heikki Järvisen sekä MD:n valosuunnittelija Elina Nopasen ja äänisuunnittelija Henri Puolitaipaleen kanssa. Esityskuvat on ottanut Heikki Järvinen.

Esiintyjä: Anniina Kumpuniemi
Koreografi: Panu Varstala
Dramaturgi: Tanjalotta Räikkä
Valosuunnittelija: Elina Nopanen
Videosuunnittelija: Heikki Järvinen
Äänisuunnittelu Henri Puolitaival
Esityskuvat: Heikki Järvinen

17.2. klo 19 / 18.2. klo 14 & 19

bottom of page