HENKILÖKUNTA

Anna2.png

Anna Veijalainen

Teatterinjohtaja

050 590 9813

Anna Veijalainen vastaa teatterin toiminnasta, taloudesta ja hallinnosta. Annan käsissä on ohjelmistosuunnittelu ja hän toimii vastaavana tuottajana taiteellisen työnsä lisäksi. Taiteilijana hän toimii käsikirjoittajana, ohjaajana, näyttelijänä ja tanssijana.

Veijalainen on vuonna 2021 KokoTeatteri -yhdistys ry:n hallituksen jäsen. Veijalainen on yhdistyksen hallituksen sihteeri.

Anna2.png

Sini Salo

Viestintä- ja markkinointipäällikkö

040 610 4420

Sini Salo työskentelee KokoTeatterin viestinnän ja markkinoinnin suunnittelijana, hoitaa viestintäkumppanuuksia ja esitysten myyntiä. Sini toimii yhteyshenkilönä myös median suuntaan. Varmimmin tavoitat Sinin arkisin klo 12:00-16:00.

Anna2.png

Anssi Vättö

Tekniikan vastaava

040 723 87 77

Anssi Vättö vastaa KokoTeatterin ja Koko Jazz Clubin tekniikasta sekä vierailijoiden teknisestä perehdyttämisestä

Anna2.png

Laika Maa

Asiakaspalvelija, osa-aikainen

Laika Maa toimii asiakaspalvelussa ja teatterin aulan lipunmyynnissä.

Anna2.png

Timo Hirvonen

Koko Jazz Clubin taiteellinen johtaja

Yhteydenotot toimistoon: toimisto@kokoteatteri.fi

050 321 9919

Timo Hirvonen on Koko Jazz Clubin taiteellinen johtaja ja hän vastaa teatterin puolella teatterin omien esitysten musiikista tai toimii musiikillisena neuvonantajana. Timo Hirvonen on myös KokoTeatteri yhdistys-ry:n hallituksen jäsen 2021.

Anna2.png

Metsälintu Pahkinen

Vierailukordinaattori

045 101 4756

Metsälintu Pahkinen toimii KokoTeatterin vierailukoordinaattorina. Metsiksen tavoittaa parhaiten etätyösuositusten vuoksi puhelimitse tai sähköpostilla. Metsälintu jatkaa uuden tehtävänsä lomassa myös taiteellista työtään ja suorittaa työn ohjessa opintoja.

Anna2.png

Anna Kirvesniemi

Asiakaspalvelija

Anna Kirvesniemi toimii asiakaspalvelussa ja teatterin aulan lipunmyynnissä. Anna vastaa myös lippuihin ja lipunvarauksiin liittyviin kysymyksiin

Anna2.png

Sara Johnson

Markkinointiassistentti ja asiakaspalvelu

Sara suorittaa KokoTeatterilla työharjoittelua mediapainoitteisen liiketoiminnan perustutkintoon

Anna2.png

Heidi Bergström

Toimiston vastaava

050 321 9919

Heidi Bergström vastaa teatterin toimistosta ja verkkosivuista. Heidi vastaa myös teatterin graafisesta suunnittelusta, av-sisällöistä ja valokuvaamisesta sekä organisoi KokoTeatterin vuokraustoimintaa ja juhlapalveluita. Heidiin voit olla yhteydessä asiasta kuin asiasta ja hän yhdistää sinut oikealle henkilölle. Heidi on tavoitettavissa pääasiassa arkisin klo 12:00-16:00

Anna2.png

Jenni Hoppi

Soveltavan taiteen hanketyöntekijä

Jenni työskentelee ikäihmisiä ja sateenkaarivähemmistöjä koskevissa hankkeissa sekä vastaa teatterin yleisötyöstä. Jenniä voi tavat teatterilla myös Yksin teatterissa -keskustelutilaisuuksissa.

Anna2.png

Pietari Salmi

Tekniikan assistentti

Pietari Salmi suorittaa KokoTeatterilla oppisopimusopintojaan esitys- ja teatteritekniikasta