top of page

Henrietta-show

Komediaa! Musiikkia! Tanssia! Ja koko niiden väleihin mahtuva sateenkaaren kirjo! KokoTeatterin valtaa syksyllä utuinen kabareen henki, kun rakastettu Henri Välikankaan drag queen Henrietta van Fittan saapuu vihdoin Helsinkiin. Esitys KokoTeatterissa 18.10.2023.

Esitys ammentaa perinteisestä ja intiimistä kabareen tunnelmasta, mutta mikään ei ole turvassa Henrietan mankelilta, joka herättää vanhoissa rypyissä pahennusta! Naururyppyjä ei kuitenkaan sileäksi saada, kun huumori menee ajoittain niin roisiksi, että korvat alkavat helottaa.

Illan musiikista vastaa rakkaan tähtemme partner in crime, muusikko Mikko Viinamäki, jolla on markan varrella sormensa pelissä monessa muussakin kuin pianon koskettimissa.

Selvitellessään Henrietan likapyykkiä kaksikko rummuttaa menemään sellaista tahtia, että jopa Tarja Halosen tanssijalkaa alkaa vipattaa. Henrietan omalakinen maailma sisältää ronskeja matkatarinoita, asunvaihtonumeroita, fyysistä komediaa, paljon musiikkia ja tanssia sekä hyppysellinen kotiseudun viha-rakkautta. Tilkkutäkkiä pitää kasassa hienovireinen punainen lanka, joka kutoutuu - harvinaista kyllä - Henrietan sydämenasioiden ympärille.

Esitys on jotain täysin odottamatonta ja tarraa katsojan mukaansa. Luvassa on ainutlaatuinen ilta ja Henrietan tuntien takinkääntö jos tonenkin. Sydämellisesti tervetuloa niin vanhoille kuin uusillekin tuttaville!

Henrietta van Fittanin debyytti Drag-show oli vuoden 2013 Lain§uojattomat-festivaaleilla. Esitys juhlistaa kymmenen vuoden matkaa.

Esitys toteutetaan yhteistyössä Taideyliopiston Teatterikorkeakoulun kanssa ja on ohjaaja Asko Halosen taiteellinen lopputyö ohjauksen koulutusohjelmaan. Kantaesitys Studio Hilkassa 31.8.2023.

Esitys sisältää voimakasta kielenkäyttöä, paljasta ihoa sekä seksuaalissävytteistä sisältöä.
Kesto n. 2h, sis väliajan.

Liput ennakkoon
29,5€ / 24,5€ / 19€

Liput ovelta
32,5€ / 27,5€ / 22€

Ohjaus ja dramaturgia: Asko Halonen
Näyttämöllä: Henri Välikangas ja Mikko Viinamäki
Musiikin sävellys: Mikko Viinamäki
Puvustus: Sara Lehtonen
Visuaalinen suunnittelu: Jarno Santalähde, Sara Lehtonen
Valosuunnittelu: Andrew Ahtiainen
Äänisuunnittelu: Pedro Garcia Díaz
Koreografia: Tiina Santavuo
Tankotanssiohjaus ja -koreografia: Tuuli-Anna Asplund/PowerFlow Studio
Valo- ja ääniajo: Sami Rosnell
Graafinen suunnittelu: VIlle Salén
Valokuvat: Mika Toivanen
Tuottaja: Karoliina Ailasmaa
Vastaava tuottaja: Angelika Meusel
​​​​​​​Tuotanto: Rakastajat-teatteri

Esitys 18.10. klo 19

bottom of page