top of page

KokoGallery: Uskonto, Erotiikka ja Tosikauneus

KokoTeatterin 25-vuotisjuhlavuotta värittämään koostamme aulatiloihimme juhlavuoden näyttelyitä eri teemoilla.

Ensimmäinen KokoGalleryn näyttely avautuu jo alkuvuodesta esitellen KokoTeatterin taiteilijan Metsälintu Pahkisen tanssiteoksia vuosien varrelta. Kevään toinen näyttely nähdään Sarah Kane Tribute -tapahtuman aikana teeman mukaisesti Sarah Kanen esityksiä esitellen. Toukokuussa aukeaa KokoTeatterin syntymäpäivänäyttely, joka ilahduttaa teatteriyleisöä aina syksyyn saakka. KokoGalleryn kuraattorina keväällä 2022 toimii Metsälintu Pahkinen.

Ke 2.2. klo 17 Uskonto, Erotiikka ja Tosikauneus
Metsälinnun taiteilijajuhlanäyttely

Avajaisstriimi: https://www.kokoteatteri.fi/kokogallery

Moniaistillinen näyttely Metsälintu Pahkinin koreografioista 30-vuotisen uran ajalta. Näyttely on rakennettu kolmen teeman ympärille ja esillä on valokuvien lisäksi pukuja, tarpeistoa, nuotteja ja tuotantosuunnitelmia. Keskiössä ovat KokoTeatterissa vierailleet tuotannot ja KokoTeatterin tuotannot, mutta poimintoja on myös muissa ympäristöissä toteutetuista koreografioista.

"KokoTeatteri on se paikka, jonka olen aina kokenut taiteelliseksi kodikseni. Tuntuu siltä, kuin toisin teokset sinne, minne ne ovat aina kuuluneetkin", kuvailee näyttelyä kuratoinut Metsälintu Pahkin.


Pe 22.4. klo 18 Sarah Kane Tribute
Pe 27.5. klo 18 KokoTeatteri 25 vuotta

bottom of page