top of page

NAISIA HORMONIHOIDON PARTAALLA

Räävitön komedia keski-iästä

KokoTeatterissa 31.1.2001.

NAISIA HORMONIHOIDON PARTAALLA

Naisia hormonihoidon partaalla on irlantilaisen Marie Jonesin menestyskomedia. Näytelmä kantaesitettiin Belfastissa vuonna 1995. Suomeen näytelmän toi KokoTeatteri Juha Siltasen suomentamana.

Naisia hormonihoidon partaalla kertoo ystävättäristä Verasta ja Annasta, jotka ovat lähteneet viettämään viikonloppua hotellissa tavatakseen laulajaidolinsa Daniel O´Donnellin. Yö kirvoittaa heidät keskustelemaan mieltä painavista, kipeistä asioista: Veran mies on lähtenyt 25-vuotiaan Susien matkaan eikä Annankaan avioliitto Martyn kanssa ole sitä mitä päältä näyttää. Vera ei kuitenkaan suostu matkaamaan sukupuolikaatopaikalle vaikka onkin jo viisikymppinen – eikä hyväksymään sitä, että miehiä eivät koske samat seksittömyyden lait kuin menopaussi-ikäisiä naisia. Naisten iltaa piristää nuori miestarjoilija Fergal, joka johdattaa heidät aamuyön tunteina taikuuden äärelle. Fergal antaa naisille mahdollisuuden puhua suunsa puhtaaksi ihmisille, joita he aikaisemmin eivät olleet uskaltaneet kohdata.

Naisina hormonihoidon partaalla nähtiin Maija-Liisa Peuhu ja Irina Milan. Fergalin roolissa on Jukka Rasila. Esityksen ohjaa Satu Rasila. Lavastus- ja pukusuunnittelu oli Sanja Kankaan käsialaa.

Työryhmä:
Ohjaus: Satu Rasila
Rooleissa: Maija-Liisa Peuhu, Jukka Rasila, Irina Milan
Muusikot nauhalla: Sanna Salmenkallio, Jarkko Riihimäki
Suomennos: Juha Siltanen
Laulujen suomennos: Irina Milan ja Satu Rasila
Valosuunnittelu: Juho Rahijärvi
Lavastus- ja pukusuunnittelu: Sanja Kangas
Äänisuunnittelu: Jyrki Sandell
Tekniikka: Tuomas Kytömäki ja Anu Koskinen
Rekvisiitta: Eero Piitulainen
Graafinen suunnittelu ja valokuvat: Tero Vesterinen ja Jaakko Vuorenmaa
Tuottajat: Kirsi Reinola ja Anna Veijalainen

Suomen kantaesitys 31.1.2001 klo 20

bottom of page