top of page

NO-ONE

Missä se on, Minä? Tai kuka se on ja minne se on matkalla? Pitääkö minun kaivaa minääni jostain syvältä vai onko se tässä ja nyt? Tai missä menee raja minun ja muiden välillä? Fyysisesti se raja kulkee ihollani, raja minun ja muun maailman välissä. Mutta entäs psyykkinen raja? Se onkin jo hankalampaa… Kannan mukanani säilöttyjä osia kaikista tärkeiksi kokemistani kohtaamisista – äidin mielipiteitä, isän sanoja. Joskus äiti puhuu minun suullani ja isä katsoo ulos silmistäni, toisinaan ukin itsepäisyys uhmaa itsessäni. Mikä minussa loppujen lopuksi on minää?

KokoTeatterissa 7.-20.12.2005.

NO-ONE on tanssiesitys minuudesta. Energinen ja mukaansa tempaava fantasiamatka, jossa uskallan
kadottaa, löytää, nauraa ja iloita.

Arja Tiili on yksi Suomen tämän hetken kiitetyimmistä uuden polven koreografeista. Hänen absurdin ja mustan huumorin sävyttämissä teoksissaan yhdistyvät virtuoosi liike, ideoiden ja eri tyylilajien rikkaus ja hauskuus.


Tekijöistä:

Arja Tiilin viimeisimpiä teoksia ovat mm. Drag King teatteriryhmä Subfraulle tehty Stay with me 2005, URB 2004 Kiasmaan tehty Raaka-aineet osa 1., Aurinkobaletille tehty SUPERNATURAL 2004, Helsingin Kaupunginteatterin tanssiryhmälle tehty Yhteentörmäys=CLASH 2003. Tiili on viimeksi Ateneumissa 2005 järjestetyn esitystaiteen festivaali Indie-Art Factoryn taiteellinen johtaja ja perustaja. Seuraava teos Deadly After Dark saa ensi-iltansa Zodiakissa huhtikuussa 2006.

Heidi Lehtoranta on opiskellut Kansallisoopperan Balettikoulussa ja valmistunut tanssijaksi Tukholman Danshögskolanista. Hän on tuttu mm. Susanna Leinosen tanssiteoksista: Häiritty Hiljaisuus, Indigo, Babolat.

Kaisa Niemi on valmistunut tanssitaiteen maisteriksi Teatterikorkeakoulusta. Kaisa Niemi on vahva ja monipuolinen esiintyjä. Hän on esiintynyt mm. seuraavissa tuotannoissa: Helsinki Dance Company/ 777 – a lovestory, Myllyteatteri/ Tyhjän mahan kutsu, Glims & Gloms/ Näkki – tarina vesirajasta.

Esete Sutinen on valmistunut tanssitaiteen maisteriksi Teatterikorkeakoulusta keväällä 2005. Hän mm. esiintynyt Tommi Kitin teoksessa Spiraali Pori Dancecompany:ssä.

Giorgio Convertito on valmistunut Amsterdamin teatterikorkeakoulun uuden tanssin osastolta (SNDO) vuonna 1996. Vuodesta 1993 hän on työskennellyt tanssijana ja koreografina ja asunut Helsingissä vuodesta 2001 lähtien. Hän on tanssinut mm. koreografi Liisa Pentin teoksissa: Wallpainted Abstractions, Schreibstük, Men of Honour.

Kasperi Laine (alias Kontackto) tunnetaan Kaucasin vokalistina ja äänitaustojen luojana sekä Dj:nä. Häneltä ilmestyi tänä vuonna soololevy Kasperi Laine & kummitusorkesteri. Hän on mm. luonut äänimaailman Susanna Leinosen tanssiteokseen Häiritty Hiljaisuus.

Tomi Suovankoski on valmistunut Teatterikorkeakoulun valo- ja äänisuunnittelulaitokselta ja työskentelee freelancerinä. Hänen viimeisempiä töitä ovat Q-teatterin Nelostie, Teatteri Takomon Algoritmi ja Circus Maximuksen Aphelion.

Metti Nordin on pitkänlinja lavastaja joka on työskennellyt freelancerina niin Kansallisteatterissa kuin vapaissa ryhmissä.

Sanna Levo opiskelee Taideteollisessa Korkeakoulussa teatteri- ja elokuvapukusuunnittelua.

Työryhmä:
Koreografia ja ohjaus: Arja Tiili
Esiintyjät: Heidi Lehtoranta, Kaisa Niemi, Esete Sutinen ja Giorgio Convertito
Musiikki: Kasperi Laine
Valosuunnittelu: Tomi Suovankoski
Lavastus: Metti Nordin
Puvustaja: Sanna Levo
Kuvat: Elli Helenius
Tuotantoassistentti: Pihla Miettinen
Tuotanto: Isabel Gonzalez/KokoTeatteri

Kantaesitys 7.12.2005 klo 19
Muut esitykset 9.12. / 10.12. / 13.12. / 14.12. / 16.12. / 17.12. / 20.12.2005 klo 19

bottom of page