top of page

Pieni Balleriina

Pieni Balleriina on Disa Kamulan ohjaama drag-monologimusikaali, joka käsittelee erilaisuutta, itsensä hyväksymistä ja rakkautta. Teoksessa käsiteltäviä teemoja ovat ulkonäköpaineet, seksuaalinen suuntautuminen ja koulukiusaaminen. Teoksessa Teemu Sytelän esittämä drag-artisti käy esityksen jälkeen pukuhuoneessa läpi elämäänsä, sen kipupisteitä ja iloja laulujen ja monologien kautta. Esitys KokoTeatterissa 24.11.2023.

HUOM! Voit ostaa koko illan lipun edulliseen hintaan 50€. Koko illan musikaalilippu sisältää pääsyn sekä Becoming Icons -dragmusikaaliin sekä Pieni Ballerina drag-musikaalimonologiin. Pieni Balleriina klo 19:00. Becoming Icons klo 20:30.

Pieni Balleriina on näyttelijä Teemu Sytelän monologi, joka sai kantaesityksensä keväällä 2018 Pyynikkisalissa Tampereella, Teemun opinnäytetyönä. Musiikkiteatterin ammattilaiseksi valmistautumisen jälkeen Pieni Balleriina on keikkaillut ympäri Suomea, Oulusta Helsinkiin ja Vaasasta Kuopioon kouluissa, teattereissa ja Pride-tapahtumissa. Myös Pieni Balleriina-albumi löytyy Spotifysta! Teoksen ydinsanoma on: Sinä saat olla sinä!

Kesto n. 1h, ei väliaikaa.

Liput ennakkoon
29,5€ / 24,5€ / 19€ / 50€

Liput ovelta
32,5€ / 27,5€ / 22€ / 53€

Käsikirjoitus ja esiintyminen Teemu Sytelä
Ohjaus Disa Kamula
Puvustus ja maskeeraussuunnittelu Enni Kurkela

Esitys 24.11. klo 19

bottom of page