top of page

Runsauden pula

Runsauden pula on koreografi-tanssijoiden Lauri Lohen ja Iiro Wuolleen yhteistyö. Tanssiteoksen kantava teema on runsaus - sen käsittämättömyys, kauheus ja kauneus. Teoksessa yhdistyvät breaking, popping ja whacking -tanssilajien liikekieli sekä tanssiteatteri. Esitykset 22.-24.2.2023.

Teoksen maailmassa tapahtumia tarkkaillaan galaksien välisen Runsauden Pula -huoltoaseman ja sekatavarakaupan silmin. Yleisö kutsutaan pysähdykselle Runsauden Pulaan seuraamaan huoltoaseman sisälleen kätkemää paljoutta; sen lävitse kulkevien hahmojen moninaisuutta, heidän salaisimpia toiveitaan, pelkojaan, ilojaan ja haasteitaan.

Teos lähestyy runsauden teemaa puvustus, liike sekä äänimaailma koreografisina pääelementteinään. Runsauden Pula tarjoaa katsojalle moniaistillisen elämyksen, joka kutsuu leikkisästi syleilemään paljoutta ympärillämme, itsessämme sekä muissa.

Teos on kevyesti osallistava, mutta osallistuminen on vapaaehtoista ja osallistaviin osioihin voi osallistua omin valmiuksin. Teos soveltuu kaiken ikäisille.

Konsepti, koreografia, tuotanto ja esiintyjät - Lauri Lohi & Iiro Wuolle
Äänisuunnittelu - Sebastian Kurtén
Pukusuunnittelu - Autuas Ukkonen & Nour Ainasoja
Valosuunnittelu - Rauli Katajavuori
Valokuvaus - Anna Poleteli

Esitykset 22.2. / 24.2.
Esitykset klo 19

bottom of page