top of page

Cosmic Flora: Questscape Madness - Levoteatteri: The Sidequest

Kuvittele valtava avaruus, joka on täynnä eloisia ja toisaalta kasveja muistuttavia rakenteita. Kosminen kasvisto koostuu eteerisistä, luminoivista kasveista, jotka näyttävät kelluvan avaruuden painottomuudessa.

Cosmic Flora: Questscape Madness - Levoteatteri: The Sidequest
Cosmic Flora: Questscape Madness - Levoteatteri: The Sidequest

Paikka & aika

23. heinäk. 2023 klo 14.00 – 15.00

Helsinki, Hämeentie 3, 00530 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

Cosmic Flora: Questscape Madness - Levoteatteri: The Sidequest on pelinomainen esityksellinen kokeilu. 

Työryhmä: Heidi Bergström, Anna Kirvesniemi, Pinja Kokkonen, Justus Mättö ja Maija Suominen

Tuotanto: Levoteatteri

Kuvittele valtava avaruus, joka on täynnä eloisia ja toisaalta kasveja muistuttavia rakenteita. Kosminen kasvisto koostuu eteerisistä, luminoivista kasveista, jotka näyttävät kelluvan avaruuden painottomuudessa. Niitä on eri muotoisia, kokoisia ja värejä, jotka uhmaavat maallisen kasviston käytäntöjä.

Jotkut kosmiset kukat muistuttavat monimutkaisia kiderakenteita, jotka säteilevät pehmeää hehkua sinisen, violetin ja vihreän sävyissä. Toiset ovat herkkiä lonkeroita, jotka kutovat läpi kosmisen tyhjiön kuin värikkäitä nauhoja luoden lumoavia kuvioita.

Kosmisia puita, kohoavia ja majesteettisia, koristavat säteilevät lehdet, jotka hohtavat useissa väreissä, muistuttaen sumuja ja galakseja. Ne haarautuvat monimutkaisiin fraktaalikuvioihin ja muodostavat kosmisen katoksen yläpuolelle.

Kosmisen kasviston joukossa voit kohdata surrealistisia kasveja, joiden läpikuultavia terälehtiä muistuttavat taivaankappaleita. Ne sykkivät lempein rytmein ja säteilevät pehmeää valoa, joka valaisee ympäröivän kosmisen puutarhan.

Nämä kosmiset kasvit viihtyvät tähtien energialla, absorboivat kosmisia säteitä ja muuntavat ne kirkkaiksi väreiksi ja eteeriseksi kauneudeksi. Niiden liikkeet ovat hitaita ja siroja, ja niihin vaikuttavat hienovaraiset gravitaatiovoimat, jotka muokkaavat niiden kasvua.

Kun ajaudut tämän kosmisen puutarhan läpi, et voi muuta kuin tuntea ihmeen ja rauhallisuuden tunteen. Kosmisen kasviston näkeminen luo surrealistisen ja lumoavan kohtauksen, joka muistuttaa sinua loputtomista ihmeistä, joita on olemassa maallisten rajojemme ulkopuolella.

Esitys on K15 ja kevyesti osallistava. Kaikesta osallistavasta on oikeus kieltäytyä ja esityksessä on käytössä ennakkoon ilmoitettu turvasana. 

Levoteatteri on helsinkiläinen vapaa ammattiteatteriryhmä, joka tuottaa uutta monitaidetta pääasiassa pääkaupunki-seudulle. Levoteatteri etsii uusia tapoja toimia, uutta praktiikkaa, uusia lähtökohtia sekä kaikkiaan uusia tapoja tehdä teatteria ja esitystaiteita.

Liput

 • Pääsylippu

  15,00 €–20,00 €
  Myynti on päättynyt
  • 20,00 €
  • 15,00 €

  Yhteensä

  0,00 €

  Jaa tämä tapahtuma

  bottom of page