top of page

HKO & Raekallio Corp: Varjoja, kaikuja

Helsingin kaupunginorkesterin muusikoiden ja Raekallio Corp:in tanssijoiden kolmen viikon yhteistyöjakson aikana seitsemän muusikkoa ja neljä tanssijaa jakavat osaamistaan ja kehittävät yhteistä kuuntelua ja kehollista havainnointia. Projektin vetää ohjaaja-koreografi Valtteri Raekallio.

HKO & Raekallio Corp: Varjoja, kaikuja
HKO & Raekallio Corp: Varjoja, kaikuja

Paikka & aika

12. huhtik. 2024 klo 19.00 – 21.00

KokoTeatteri, Hämeentie 3, 00530 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

HKO:n muusikoiden ja Raekallio Corp:in tanssijoiden laboratorio: Varjoja, kaikuja

Helsingin kaupunginorkesterin muusikoiden ja Raekallio Corp:in tanssijoiden kolmen viikon yhteistyöjakso huipentuu perjantaina 12.4. klo 19 KokoTeatterissa esitettävään Varjoja, kaikuja -teokseen. Jakson aikana seitsemän muusikkoa ja neljä tanssijaa jakavat osaamistaan ja kehittävät yhteistä kuuntelua ja kehollista havainnointia. Projektin vetää ohjaaja-koreografi Valtteri Raekallio.

Helsingin kaupunginorkesterista mukana ovat muusikot Teija Kivinen, viulu, Satu Savioja, viulu, Atte Kilpeläinen, alttoviulu, Ulla Knuuttila, alttoviulu, Lotta Poijärvi-Suomalainen, alttoviulu, Mariette Reefman, alttoviulu ja Tuomo Matero, kontrabasso.

Raekallio Corp:ista mukana ovat tanssijat Annamari Keskinen, Natasha Lommi, Elke Schroeder ja Eero Vesterinen. Varjoja, kaikuja -teoksen valosuunnittelusta vastaa Jukka Huitila.

Varjoja, kaikuja -teos perjantaina 12.4.klo 19 KokoTeatterissa (Hämeentie 3, 00530 Helsinki). Liput 10 €, kokoteatteri.fi/lippukauppa. Esityksen jälkeen yleisö on tervetullut tapaamaan työryhmää ja keskustelemaan taiteiden välisestä yhteistyöstä.

Liput

  • Pääsylippu

    Loppuunmyyty
    • 10,00 €
  • Kutsuvieraslippu

    Lipun lunastajan tulee tarvittessa todistaa oikeutensa kutsuvieraslippuun esittämällä kutsun

    0,00 €

Yhteensä

0,00 €

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page