top of page

Improvokaatio: Tulevaisuus vailla menneisyyttä

Improvokaatio juhlii tällä kertaa ikonista genreä: Kaurismäki. Improvisoitu esitys lainaa Kaurismäen elokuvien lakonisen estetiikan ja ajattoman ympäristön ja improvisoi sen pohjalta näytelmän. Esitykset KokoTeatterissa 6.-10.11.2023.

Improvokaatio: Tulevaisuus vailla menneisyyttä
Improvokaatio: Tulevaisuus vailla menneisyyttä

Paikka & aika

06. marrask. 2023 klo 19.00 – 21.00

KokoTeatteri, Hämeentie 3, 00530 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

Esitykset KokoTeatterissa 6.-10.11.2023.

Melankoliaa, savuisia kuppiloita, tehokasta artikulaatiota, merkityksellisiä nyökkäyksiä ja pahan päivän odottamista. Kaurismäkeläinen omaleimainen kerronnan tyyli valjastetaan nyt improvisoitujen iltojen ankkuriksi. Tule vaikuttamaan esityksen kulkuun ja katsomaan mihin kaikkeen Kaurismäestä voi ammentaa inspiraatiota!

Improvokaatio on 2019 perustettu kolmen teatterialan ammattilaisen kollektiivi: Elina Strikkinen, Kaisa Kokko-Palmer ja Reeta Annala. Improvokaation näyttelijät ovat kaikki teatterin ja improvisaation pitkän linjan ammattilaisia sekä toimivat esiintyjinä ja kouluttajina niin Suomessa, kuin ulkomailla. Kollektiivin esityksissä improvisaatio käy dialogissa preferenssi teosten kanssa ja ainutkertaiset esitykset rakentuvat yhdessä yleisön kanssa. KokoTeatterin syksyssä nähdään improvisoituja koko illan esityksiä, joihin ammennetaan inspiraatiota muun muassa Aki Kaurismäen elokuvista ja Niskavuoren tarinoista.

Kesto n. 1h 40 min, sis väliajan.  Elina Stirkkinen, Kaisa Kokko-Palmer ja Reeta Annala

Liput

 • Pääsylippu

  19,00 €–29,50 €
  Myynti on päättynyt
  • 29,50 €
  • 24,50 €
  • 19,00 €

Yhteensä

0,00 €

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page