top of page

Kirsi Marie Liimatainen: Kotiinpaluu

Ohjaaja-käsikirjoittaja Kirsi Marie Liimataisen Kotiinpaluu saa kantaesityksensä KokoTeatterissa. Kotiinpaluu kutsuu katsojaa pohtimaan, kuinka ennakkoluuloton ja suvaitsevainen yhteiskunta Suomi oikeastaan on? Esitykset KokoTeatterissa 17.8.-2.9.2022.

Kirsi Marie Liimatainen: Kotiinpaluu
Kirsi Marie Liimatainen: Kotiinpaluu

Paikka & aika

26. elok. 2022 klo 19.00 – 21.00

Helsinki, Hämeentie 3, 00530 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

Ohjaaja-käsikirjoittaja Kirsi Marie Liimataisen Kotiinpaluu saa kantaesityksensä KokoTeatterissa. Kotiinpaluu kutsuu katsojaa pohtimaan, kuinka ennakkoluuloton ja suvaitsevainen yhteiskunta Suomi oikeastaan on? Esitykset KokoTeatterissa 17.8.-2.9.2022.  Kotiinpaluu kertoo Jannikasta, joka on työskennellyt valokuvaajana ulkomailla. Raskas työ humanitäärisissä kriisikohteissa on vienyt veronsa ja unelmissa alkaa siintää rauhaisa elämä maaseudulla. Jannika ostaa talon kotikonnuiltaan ja asettuu sinne avopuolisonsa Mirjamin kanssa. Kotiinpaluu ei suju kuitenkaan ongelmitta, vaikka Jannikan äiti tekeekin tilanteessa voitavansa. Kyläläisten käsityksissä vaikuttavat ikiaikaiset asenteet ja naisiin suhtaudutaan syrjivästi. Vain naapuritalon vanhapoika tarjoaa auliisti apuaan ja vierailee heidän luonaan päivittäin. Kun Jannika torjuu naapurin kosinnan ja mies ymmärtää naisparin elävän synnissä, sopu särkyy.

Näytelmä on itsenäinen jatko-osa esitykselle Jos minä puhuisin sinulle, joka kantaesitettiin KokoTeatterissa 7.11.2020.

Rooleissa: Johanna Kokko, Marjaana Maijala, Eila Halonen ja Jouko Puolanto

Käsikirjoitus, ohjaus & videot: Kirsi Marie Liimatainen

Grafiikka: Jenny Orgis

Valo- ja äänisuunnittelu: Niklas Vainio

Tuotanto: Johanna Kokko & Kirsi Marie Liimatainen  Esitystä ovat tukeneet Taike:n esittävien taiteiden toimikunta, Yrjö Sirolan Säätiö ja Helsingin kaupunki.  Kirsi Marie Liimatainen: Kotiinpaluu Esitykset: 17.8. / 19.8. / 20.8. (klo 14)*  / 24.8. / 26.8. / 27.8. (klo 14) / 31.8. / 2.9.  * Esitykset klo 19, ellei toisin mainita. 

Liput

 • Pääsylippu

  29,50 €
  Myynti on päättynyt
 • Eläkeläinen

  24,50 €
  Myynti on päättynyt
 • Opiskelija, työtön

  19,00 €
  Myynti on päättynyt

Yhteensä

0,00 €

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page