top of page

KokoTeatterin ja Koko Jazz Clubin joulu: Pe 15.12.

KokoTeatterissa vietetään joulua upean tapahtumaviikon merkeissä. Luvassa on tarjouksia, joululahjamyyntiä, taiteilijatapaamisia, joulukonsertteja, myyjäis- ja kirpputoritapahtuma ja paljon muuta. Vieläkö puuttuu joululahjat? Teatterilippujen ostajalle glögi kaupan päälle. Tutustu viikon ohjelmaan!

KokoTeatterin ja Koko Jazz Clubin joulu: Pe 15.12.
KokoTeatterin ja Koko Jazz Clubin joulu: Pe 15.12.

Paikka & aika

15. jouluk. 2023 klo 14.00 – 19.00

KokoTeatteri, Hämeentie 3, 00530 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

Pe 15.12.

KokoTeatterin joulumyynti alakerran kulttuurikahvilassa on auki klo 14-19. Kulttuurikahvilassa järjestetään jo perinteeksi muodostunut Koko Jazz Clubin keskustelutilaisuus, johon ovat tervetulleita kaikki toiminnasta kiinnostuneet. Tule glögille ja tortulle sekä keskustelemaan Koko Jazzin toiminnasta. Jazzmuusikot ovat erityisen lämpimästi tervetulleita mukaan. Keskustelutilaisuus klo 17-18. Ilta jatkuu klo 19 Greta tuotannon draamallisen musiikkiesityksen merkeissä Buenos Airesista Berliiniin. Liput illan esitykseen KokoTeatterin lippukaupasta. 

  • Tervetuloa glögille ja vaihtamaan ajatuksia Koko Jazz Clubin toiminnasta. Keskustelu pidetään klo 17-18. Esittelemme yhdistyksemme toimintaa, ja vastaamme kysymyksiin. Kuuntelemme mieluusti myös kehitysideoita!
  • Myynnissä KokoTeatterin ja Koko Jazz Clubin lahjakortteja. Lahjakortti voimassa 12kk ostopäivästä. Voit ostaa lahjakortin haluamallesi summalle.
  • Nappaa luettava näytelmä pukinkonttiin. Aktivistitrilogia + Janoavaiset on täydellinen lukupaketti näytelmiä rakastavalle lukutoukalle. Paketti sisältää näytelmät: Lipusta revitty tähti (2009), Tanssiva Agitaattori (2018), Aktivistinäytelmä 3 (2020) ja Janoavaiset (2022). Koko paketti 20€.
  • Myynnissä on myös Koko Jazz Clubin levyjä alkaen 10€/kpl.
  • Tue paikallisia nuoria taiteilijoita ostamalla kalenteri! Kallion ala-asteen 5B-luokan vuosikalenteri 2024 on myös meillä saatavilla.
  • Maksutapoina myyntipisteessä meillä käyvät debit- ja credit-kortit, Smartum- sekä Virike-setelit ja maksukortit. VINKKI: Tuo vuodenvaihteessa vanhentuvat Smartumit ja Virike-setelit ja vaihda ne nimettyyn lahjakorttiin, joka on voimassa 12kk.

Tervetuloa ostoksille!

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page