top of page

KokoTeatterin myyjäiset ja kirpputori: Su 17.12.

Tervetuloa KokoTeatterin kirpputori- ja myyjäistapahtumaan klo 10-17. Luvassa tarjouksia, joululahjamyyntiä ja paljon muuta. Vieläkö puuttuu joululahjat? Teatterilippujen ostajalle glögi kaupan päälle. Varaa pöytä ja tervetuloa myymään!

KokoTeatterin myyjäiset ja kirpputori: Su 17.12.
KokoTeatterin myyjäiset ja kirpputori: Su 17.12.

Paikka & aika

17. jouluk. 2023 klo 10.00 – 17.00

KokoTeatteri, Hämeentie 3, 00530 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

Su 17.12.

KokoTeatterin joulumyyjäiset ja kirpputori on auki klo 10-17. Voit myös varata oman myyntipöydän edulliseen hintaan. Kulttuurikahvilassa myynnissä glögiä, pipareita ja riisipuuroa. Tule ottamaan jouluiset perhe-/lapsi-/ystäväkuvat studiossamme jouludisco-teemalla. Kuvaus klo 11-16. Kuvauksen hinta 30€/kokoonpano (max. 5hlöä). Kuvaus sisältää 2 valmista kuvaa digitaalisena tiedostona. Omat tonttulakit mukaan!

  • Suosittu KokoTeatterin kirpputori järjestetään jälleen ennen joulua. Tällä kerralla kaikilla on mahdollista varata myyjäpaikka ja tulla myymään kirppikselle omia tavaroita ja tuotteita. Myyjäiset ja kirpputori auki klo 10-17. Osta oma pöytäpaikka: https://www.kokoteatteri.fi/shop Tervetuloa myymään ja ostoksille!
  • Jouludisco-valokuvaus klo 11-16! Tule ottamaan jouluiset perhe-/lapsi-/ystäväkuvat studiossamme jouludisco-teemalla. Kuvauksen hinta 30€/kokoonpano (max. 5hlöä). Kuvaus sisältää 2 valmista kuvaa digitaalisena tiedostona. Omat tonttulakit mukaan!
  • Myynnissä KokoTeatterin ja Koko Jazz Clubin lahjakortteja. Lahjakortti voimassa 12kk ostopäivästä. Voit ostaa lahjakortin haluamallesi summalle.
  • Nappaa luettava näytelmä pukinkonttiin. Aktivistitrilogia + Janoavaiset on täydellinen lukupaketti näytelmiä rakastavalle lukutoukalle. Paketti sisältää näytelmät: Lipusta revitty tähti (2009), Tanssiva Agitaattori (2018), Aktivistinäytelmä 3 (2020) ja Janoavaiset (2022). Koko paketti 20€.
  • Myynnissä on myös Koko Jazz Clubin levyjä alkaen 10€/kpl.
  • Tue paikallisia nuoria taiteilijoita ostamalla kalenteri! Kallion ala-asteen 5B-luokan vuosikalenteri 2024 on myös meillä saatavilla.
  • Maksutapoina myyntipisteessä meillä käyvät debit- ja credit-kortit, Smartum- sekä Virike-setelit ja maksukortit. VINKKI: Tuo vuodenvaihteessa vanhentuvat Smartumit ja Virike-setelit ja vaihda ne nimettyyn lahjakorttiin, joka on voimassa 12kk.

Tervetuloa ostoksille!

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page