top of page

LAFKA 7.11. Tekstilaboratorio / Sakari Bister / Miia Junes / Naava

Levoteatterin afterworklubit alakerrassa ovat kuratoituja esityskokonaisuuksia, joissa katsoja voi tulla uuden äärelle, fiilistelemään vanhaa tai tutustumaan tuntemattomaan. Tällä kertaa LAFKA vierailee KokoTeatterin tiloissa!

LAFKA 7.11. Tekstilaboratorio / Sakari Bister / Miia Junes / Naava
LAFKA 7.11. Tekstilaboratorio / Sakari Bister / Miia Junes / Naava

Paikka & aika

07. marrask. 2023 klo 18.00 – 21.00

Helsinki, Hämeentie 3, 00530 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

Levoteatterin afterworklubit alakerrassa ovat kuratoituja esityskokonaisuuksia, joissa katsoja voi tulla uuden äärelle, fiilistelemään vanhaa tai tutustumaan tuntemattomaan. Noin kaksi tuntia kestävät klubi-illat ovat esiintyjien leikkikenttiä, joiden ääreen katsojat palaavat kerta toisensa jälkeen. Tällä kertaa LAFKA vierailee KokoTeatterin alakerrassa

(Huom. esitykset eivät ole listattuna esiintymisjärjestyksessä. Klubi-illat ovat kuratoituja kokonaisuuksia, joiden esiintymisjärjestys paljastuu vasta paikalle saapuessa. Suosittelemme siis tulemaan ajoissa jos mielit nähdä kaikki illan esiintyjät!)

Tekstilaboratorio

Tekstilaboratorio on neljän kirjoittajan näyttämöllinen ulostulo. Esitys koostuu kunkin omista valmiista ja keskeneräisistä teksteistä, joita esiintyjät lausuvat yhdessä ja yksin. Tekstit voivat olla runoutta, proosaa tai näytelmätekstiä, ja niitä saatetaan säestää äänin ja liikkein. Tekstilaboratorio on luonteeltaan tutkimus tai kokeilu: mitä teksteille tapahtuu, kun ne lausutaan ääneen ja kohotetaan esityksen kehykseen?

Tekstilaboratorion kirjoittajat/esiintyjät Joona Lahti, Venla Kinnunen, Anna Kirvesniemi ja Ville Vuorikoski ovat saman vuosikurssin dramaturgian ja näytelmän kirjoittamisen opiskelijoita Taideyliopiston Teatterikorkeakoulussa.

Sakari Bister

Oon Sakari, 23-vuotias helsinkiläistynyt opiskelija. Sakari Bister on omaa nimeäni kantava musaprojekti, joka lähti halusta jatkaa rentoa musisointia matalalla kynnyksellä ja luoda samalla jotain uutta, henkilökohtaista ja luovaa. Kotikutoiset, lähtökohtaisesti itse tekaistut ja soitetut kappaleet ovat inspiroituneet soundillisesti koko popkulttuurin ja indiepopin tilkkutäkistä, sanallisesti ja sielullisesti parikymppisen elämästä. Kokeileva debyyttialbumi julkaistiin pari vuotta sitten ja uutta musaa tuli tänä keväänä. Tervetuloa, kääk ja kiva jos nautit!! <3

Miia Junes

on pohjoisen juurilla varustettu laulaja-lauluntekijä Helsingistä.

Juneksen kappaleet risteilevät orgaanisesti folkin, indierockin ja vaihtoehtopopin maisemissa, ytimenään samaistuttavan rehelliset tekstit sekä vahva laulutulkinta.

Ulappa-EP sekä toukokuussa 2022 julkaistu debyyttialbumi Sadekuuroja löytyvät kaikista musiikin suoratoistopalveluista.

Livenä Miia Junes valloittaa ilmeikkäällä tulkinnalla ja maagisella läsnäololla.

Kuuntelemaan: https://orcd.co/sadekuuroja

Facebook: https://www.facebook.com/miiajunesmusiikki/

Instagram: https://www.instagram.com/miiajunes/

Youtube: https://www.youtube.com/miiajunes

Spotify: https://open.spotify.com/artist/6mgvSNO0D9F3eYrn4ppGvK?si=drxHNFYHRHibdS2wL3PvYA

Naava

Naava on laulaja Amanda Beckleyn ja kosketinsoittaja Tyko Vaskivuoren perustama tuore Helsinkiläinen duo, jonka musiikki käsittelee elämää monipuolisesti. Naavan uniikissa soundissa yhdistyvät folkin maanläheisyys, neo-soulin ja jazzin syvyys, sekä indiepopin pehmeys. Amanda Beckleyn sanoitukset heijastelevat maailmaa raikkaalla tulkinnallaan.

Esteettömyys

LAFKA nähdään KokoTeatterin alakerrassa. Alakertaan on esteetön kulku matalalla kynnyksellä, mutta WC tilat sijaitsevat yläkerrassa jonne pääsee esteettömästi vain ulkokautta. Henkilökunta ohjeistaa tarvittaessa. Lisätietoja KokoTeatterin esteettömyydestä: www.kokoteatteri.fi/esteettömyys

Tarjoilut

KokoTeatterin laadukas aulabaari tarjoilee asiakkaita alakerrassa koko klubi-illan ajan!

Kesto

Illat alkavat klo 18:00 ja kestävät n. 2h esitysten määrästä ja pituudesta riippuen

Saapuminen

KokoTeatteri sijaitsee osoitteessa Hämeentie 3. Paikalle on helppo saapua julkisilla kulkuvälineillä. Omalla autolla saapumisessa pyydämme huomioimaan parkkipaikkojen rajallisen määrän alueella sekä mahdolliset työmaista johtuvat liikennejärjestelyt. Lisätietoja: https://www.kokoteatteri.fi/saapuminen

Saavutettavuusliput vähävaraisille

Kaikkiin LAFKA-iltoihin on tarjolla rajoitettu määrä saavutettavuuslippuja vähävaraisille. Voit lunastaa itsellesi yhden ilman sen suurempia selvityksiä sähköpostitse levoteatteri@gmail.com. Me uskomme tarpeesi todelliseksi.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page