top of page

Lain§uojattomat: Only Bones 1.2 / 365° - nykysirkusesitys

Kaikula & Masalin: Only Bones 1.2 / 365° - nykysirkusesityksen aiheena ja inspiraation lähteenä on biologisen vanhemmuuden ensivuosi – erityisesti synnyttäneen henkilön kehokokemusnäkökulmasta kaikkine synnytyksen aiheuttamine haasteineen, kommelluksineen ja kipuisine vaiheineen.

Lain§uojattomat: Only Bones 1.2 / 365° - nykysirkusesitys
Lain§uojattomat: Only Bones 1.2 / 365° - nykysirkusesitys

Paikka & aika

10. kesäk. 2023 klo 15.00

Iisalmen kulttuurikeskus, Iisalmi, Kirkkopuistonkatu 9, 74100 Iisalmi, Finland

Tietoa tapahtumasta

Kaikula & Masalin: 

Only Bones 1.2 / 365° - nykysirkusesitys

Paikka: Iisalmi, Iisalmen Kulttuurikeskus

La 10.6. klo 15

Kesto n. 45 min

Ikäsuositus: +12v

Liput: KokoTeatteri.fi / Iisalmen Kulttuurikeskus / Lippu.fi

Festivaalipassi lauantai 60 € Liput yksittäin: 20 / 15 €

"Vivahteet akrobatiasta ja klovneriasta yhdistyvät nykytanssiin hurmaavasti.”

Sirkustaiteilija Henna Kaikulan sooloesityksen aiheena ja inspiraation lähteenä on biologisen vanhemmuuden ensivuosi - erityisesti synnyttäneen henkilön kehokokemusnäkökulmasta.

Esitys perustuu haastatteluihin ja hyödyntää Hennan monipuolista taustaa esiintyvänä taiteilijana: notkeusakrobatiaa ja käsilläseisontaa, tanssi- ja teatteritaiteen keinoja sekä komiikkaa.

365° on Kaikulan yhteistyö helsinkiläisen äänisuunnittelija ja musiikkiartisti Janne Masalinin kanssa. Kaikulan ja Masalinin työskentelyä yhdistää halu tehdä esityksiä hilpeyden, koskettavuuden ja empatian välimaastoissa. Masalinin käsissä itku muuttuu musiikiksi, puhelut muistoiksi ja haitari soi!

Kaikula rohkaisee katsomoon myös sellaisia iisalmelaisia, jotka eivät ole tottuneita esityskävijöitä. Aiheen empaattinen ja paikoin lempeän humoristinen käsittelytapa tekee esityksestä helposti avautuvan monenlaisille katsojille. Esitys on pääosin ei-kielellinen. Se sopii siis myös katsojille, jotka eivät ymmärrä suomea.

Ohjaus ja esiintyminen: sirkustaiteilija Henna Kaikula 

Äänisuunnittelu ja musiikki: Janne Masalin 

Valaisu:  Anssi Vättö / Pietari Salmi

Kuva: Sami Sorasalmi

Lämmin kiitos haastatteluista, kokemusten rohkeasta avaamisesta ja tuesta: Paula Laurila, Ulla Päivikkö, Ulla Raitio, Amandine Doat Tuotanto: Kaikula Osatuottajat: Piste kollektiivi ja Maunula-talo

Tukijat: Taiteen edistämiskeskus, Helsingin kaupungin kulttuuri- ja kirjastojaosto, Vanhan Kaivoksen Residenssi, Tanssin koulutus Riveria

Esitys on osa Only Bones -konseptia, joka on Thomas Moncktonin kehittämä kutsuperustainen esitysten sarja. Konseptin teokset ovat itsenäisiä, mutta kaikissa teoksissa pyritään juhlimaan fyysisen työskentelyn mahdollisuuksilla ja minimioimaan mm. lavasteet, tarpeisto, puvustaminen sekä tilankäytölliset ja tekniset elementit.

Liput

 • Pääsylippu

  15,00 €–20,00 €
  Myynti on päättynyt
  • 20,00 €
  • 15,00 €
  • 15,00 €

Yhteensä

0,00 €

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page