top of page

Lain§uojattomat: Ompeluseurat & Toinen puhe

Ompeluseurat-esityssarjan esitykseen olet tervetullut käsitöitä tehden. Työryhmällä on mukana käsityötarvikkeita niille, joilla ei ole omia matkassa. Ota käsityösi ja käy - tervetuloa seuraamaan esitystä! Lain§uojattomat tapahtuu Iisalmessa.

Lain§uojattomat: Ompeluseurat & Toinen puhe
Lain§uojattomat: Ompeluseurat & Toinen puhe

Paikka & aika

10. kesäk. 2023 klo 17.15

Iisalmen kulttuurikeskus, Iisalmi, Kirkkopuistonkatu 9, 74100 Iisalmi, Finland

Tietoa tapahtumasta

Ompeluseurat-työryhmä, Lasse Forsgren

Paikka: Iisalmi, Iisalmen Kulttuurikeskus, aula

Päivä: Lauantai 10.6. klo 17:15

Kesto n. 2h

Liput: KokoTeatteri.fi / Iisalmen Kulttuurikeskus / Lippu.fi

Festivaalipassi lauantai 60 €

Liput yksittäin: 20 / 15 €

Mikä puhuessa puhuu? Voisiko mielen ja sen mukana kielen sulkeistaa, asettaa hetkeksi syrjään ja antaa kropalle puheenvuoron?

Kroppa puhuu -työskentelyssä Lasse Forsgren etsii tapoja päästää kroppa ääneen ja samaan aikaan ääni kroppaan. Asento ja liike vaikuttavat ääneen ja ääni vaikuttaa asentoon ja liikkeeseen. Kropan puhe ei ole kieltä mutta tuntuu, että jotain siinä tulee jaetuksi. Ehkä jotain merkitystä edeltävää avautuu yhteiseen tilaan ja tilanteeseen. Onko se esipuhetta? Tai ihan vaan puhetta tai jopa varsinaista puhetta?

Voit asettua seuraamaan teosta itsellesi sopivaksi ajaksi. Voit halutessasi samalla kutoa, virkata, ristipistellä tai parsia. Ota oma käsityö mukaan tai työstä tarjolla olevia keskeneräisiä töitä. Jaana Kurttila neuvoo ja opastaa.

Ompeluseurat-esityssarjan esityksiin olet tervetullut käsitöitä tehden. Työryhmällä on mukana käsityötarvikkeita niille, joilla ei ole omia matkassa. Ota käsityösi ja käy - tervetuloa seuraamaan esitystä!

Liput

 • Pääsylippu

  15,00 €–20,00 €
  Myynti on päättynyt
  • 20,00 €
  • 15,00 €
  • 15,00 €

Yhteensä

0,00 €

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page