top of page

Levoteatteri: LAFKA 24.10. Jekaterina X / Pihka Is My Name / aaltoharha kristian / uRge

Levoteatterin afterworklubit alakerrassa ovat kuratoituja esityskokonaisuuksia, joissa katsoja voi tulla uuden äärelle, fiilistelemään vanhaa tai tutustumaan tuntemattomaan. Noin kaksi tuntia kestävät klubi-illat ovat esiintyjien leikkikenttiä, joiden ääreen katsojat palaavat kerta toisensa jälkeen.

Levoteatteri: LAFKA 24.10. Jekaterina X / Pihka Is My Name / aaltoharha kristian / uRge
Levoteatteri: LAFKA 24.10. Jekaterina X / Pihka Is My Name / aaltoharha kristian / uRge

Paikka & aika

24. lokak. 2023 klo 18.00

KokoTeatteri, Hämeentie 3, 00530 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

Levoteatterin afterworklubit alakerrassa ovat kuratoituja esityskokonaisuuksia, joissa katsoja voi tulla uuden äärelle, fiilistelemään vanhaa tai tutustumaan tuntemattomaan. Noin kaksi tuntia kestävät klubi-illat ovat esiintyjien leikkikenttiä, joiden ääreen katsojat palaavat kerta toisensa jälkeen. Tällä kertaa LAFKA vierailee KokoTeatterin alakerrassa

(Huom. esitykset eivät ole listattuna esiintymisjärjestyksessä. Klubi-illat ovat kuratoituja kokonaisuuksia, joiden esiintymisjärjestys paljastuu vasta paikalle saapuessa. Suosittelemme siis tulemaan ajoissa jos mielit nähdä kaikki illan esiintyjät!)

Jekaterina X

Moi mä oon Jekaterina X mä teen melankolista popjytää!   Mun musiikin tarkoitus on saada jokaselle kuuntelijalle ja näkijälle melankoliasta bileet! Koen mun elämäntehtävänä saada jokaselle yksinäiselle ja ulkopuoliselle tyypille ees hetkeksi vapaampi olo!   

Tää setti Kokolla on akustinen, kuullaan uusia biisejä ehkä jotain uutta ja jännää mitä en oo aiemmin tehty ja kyl mä tututki biisit aion vetää  Nähää LAFKAS, pus!

Pihka Is My Name

on helsinkiläis-joensuulainen duo, jonka musiikissa yhdistyvät analogiset syntikat, hypnoottiset pianokuviot ja säröiset rumpukoneet. Sen jäsenet ovat säveltäjä/pianisti Henna Helasvuo ja tuottaja/äänisuunnittelija Lasse Turunen.

Yhtyeen keulakuvana on animaatiohahmo Pihka - hylätyksi joutunut mielikuvituskaveri, joka herää lumisesta hangesta ja lähtee seikkailemaan omillaan. Pihka Is My Name luo ympärilleen audiovisuaalisen maailman koettavaksi mielikuvituskaverin silmin.

Pihka Is My Name julkaisi huippuarvioita saaneen debyyttialbuminsa “Everything Is In Between” maaliskuussa 2021. Yhtyeen toinen albumi ‘Caller Unknown’ julkaistiin 22.9.2023, ja sitä juhlittiin Euroopan kiertueella yhdysvaltalaisen Princess Goes -yhtyeen kanssa.

Pihka Is My Name on saanut kiitosta näyttävästä ja energisestä live-esiintymisestään. Yleisön edessä yhtye luottaa valmiiden teostensa ja näyttävien projisointiensa lisäksi improvisaatioon, ja antaa musiikin tanssittaa biisistä toiseen eteerisesti soljuen.

aaltoharha kristian

Esittelyteksti tulossa pian

uRge

Esittelyteksti tulossa pian

Esteettömyys

LAFKA nähdään KokoTeatterin alakerrassa. Alakertaan on esteetön kulku matalalla kynnyksellä, mutta WC tilat sijaitsevat yläkerrassa jonne pääsee esteettömästi vain ulkokautta. Henkilökunta ohjeistaa tarvittaessa. Lisätietoja KokoTeatterin esteettömyydestä: www.kokoteatteri.fi/esteettömyys

Tarjoilut

KokoTeatterin laadukas aulabaari tarjoilee asiakkaita alakerrassa koko klubi-illan ajan!

Kesto

Illat alkavat klo 18:00 ja kestävät n. 2h esitysten määrästä ja pituudesta riippuen

Saapuminen

KokoTeatteri sijaitsee osoitteessa Hämeentie 3. Paikalle on helppo saapua julkisilla kulkuvälineillä. Omalla autolla saapumisessa pyydämme huomioimaan parkkipaikkojen rajallisen määrän alueella sekä mahdolliset työmaista johtuvat liikennejärjestelyt. Lisätietoja: https://www.kokoteatteri.fi/saapuminen

Saavutettavuusliput vähävaraisille

Kaikkiin LAFKA-iltoihin on tarjolla rajoitettu määrä saavutettavuuslippuja vähävaraisille. Voit lunastaa itsellesi yhden ilman sen suurempia selvityksiä sähköpostitse levoteatteri@gmail.com. Me uskomme tarpeesi todelliseksi.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page