top of page

Mamia Company: MYKKÄ

Mykkä on nykytanssiteatteriteos perusteettomien syytösten vaikutuksesta minuuteen, sen hajoamiseen ja eheytymiseen. Teos syntyy liikkeen ja tekstin dialogista ja perustuu näyttelijä Kasperi Nordmanin teksteihin oikeustaistelun ja unettomuuden keskellä. Esitykset 20.1.2023 ja 21.1.2023 (engl.).

Mamia Company: MYKKÄ
Mamia Company: MYKKÄ

Paikka & aika

20. tammik. 2023 klo 19.00 – 21.00

Helsinki, Hämeentie 3, 00530 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

Teos syntyy liikkeen ja tekstin dialogista ja perustuu näyttelijä-ohjaaja Kasperi Nordmanin proosateksteihin, jotka ovat syntyneet Nordmanin henkilökohtaisista kokemuksista repivän oikeustaistelun keskellä, jonka seurauksena hän kärsi unettomuudesta useita vuosia.  

Mykkä on henkilö, joka on nimensä mukaisesti mykkä. Mykkä on yksin eristettynä, eikä hän halua/pysty kommunikoida ympäristönsä kanssa muuten kuin liikkeen kautta. Hän herää joka yö ‘suden hetkellä’ ja odottaa unta. Unta, jota ei tule.  

Mykkä luo mielikuvitusmaailman kaikesta siitä, mitä ja millaisia ääniä hän kuulee. Äänet Mykän ulko- ja sisäpuolelta muokkaavat hänen sisäisestä maailmastaan maailman, joka limittyy kahden todellisuuden välille; valveen ja unen.  

Teosta tukee: TAIKE 

Esitys nähdään KokoTeatterissa sekä suomeksi että englanniksi.   

Esitys suomeksi 20.1.  

Esitys englanniksi 21.1. 

Esitykset klo 19  

Esitys sisältää vahvoja ääni- ja valotilanteita.   

— 

Mamia Company: MUTE  

Mute is a contemporary dance theatre performance about the disintegration of oneself, that is caused by unfounded allegations and the healing process that follows. The performance is a dialogue between contemporary dance and spoken word that has its roots in prose and poetry. 

Performance in English at KokoTeatteri on October 15, 2022.  

Texts are by actor-director Kasperi Nordman. They emerged from Nordman's personal experiences during a grotesque legal battle that created a severe case of insomnia for several years.  A mute is a person who, as the name implies, is mute. Mute is alone and unable to communicate with his/her environment except through movement. He/she wakes up every night in the ‘wolf moment’ and waits for a dream that does not come.  Mute creates a fragmented world of imagination and hallucination in order to escape his/her reality.  

The performance is supported by: TAIKE 

The performance will be seen at KokoTeatteri in both Finnish and English.  

Performance in Finnish 20.1. 

Performance in English 21.1. 

Performances at 7 p.m.

Kasperi Nordman, Nina Mamia, Niina Huovinen, Jarmo Wideman

Liput

 • Pääsylippu

  19,00 €–29,50 €
  Myynti on päättynyt
  • 29,50 €
  • 24,50 €
  • 19,00 €

  Yhteensä

  0,00 €

  Jaa tämä tapahtuma

  bottom of page