top of page

Näyttämö on sinun

Näyttämö on sinun -esitystapahtuma on ainutlaatuinen taidekylpy ja KokoTeatterin juhlavuoden maksuton syntymäpäivälahja kaikille esittävien taiteiden ystäville. Tervetuloa ritualistiselle matkalle kokemaan monitaiteellinen ja sopivasti osallistava teatteriseremonia perjantaina 4.3. KokoTeatterille

Näyttämö on sinun
Näyttämö on sinun

Paikka & aika

04. maalisk. 2022 klo 18.00

Helsinki, Hämeentie 3, 00530 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

Luvassa on aisteja hivelevä kokonaisuus musiikin, tanssin ja teatterin parissa. Tule yksin tai yhdessä. Paikkoja on rajoitetusti. Ennakkoilmoittautuminen vaaditaan.

KokoTeatterin tila muutetaan usean eri tapahtumapisteen näyttämöksi. Osallistujat saapuvat teatterille, ja heidät kuljetetaan n. 60 min. kestävän ohjatun kokonaisuuden läpi. Pisteille saavutaan pienessä ryhmässä, mutta kokonaisuus sisältää myös yksin/omassa seurueessa koettavia tuokioita. Tapahtumassa osallistuja kulkee eri tilojen kautta teatterin läpi osallistuen tavalla, jonka kokee itselleen sopivaksi. Katsoja on tapahtumassa osallistuja, esittävä taide tapahtuu esiintyjien kanssa vuorovaikutuksessa.

Esityskokonaisuus on mahdollista järjestää esteettömästi. Kaikki mitä tilanteessa koetaan, jää tilaan. Esitystapahtumaa ei kuvata tai taltioida.

Tervetuloa irtautumaan arjesta ja rentoutumaan taiteen äärellä!

Näyttämö on sinun Perjantaina 4.3. klo 18

Näyttämö on sinun -esitystapahtuma on osana Lain§uojattomat Warm Up -tapahtumaa, jota vietetään 4.-6.3. KokoTeatterissa. Katso koko tapahtuman ohjelma täältä.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page