top of page

Näyttämö on sinun

Esityskonsepti on aikuisten taideseikkailu, jossa osallistujia kuljetetaan noin tunnin kestävän ohjatun kokonaisuuden läpi.

Näyttämö on sinun
Näyttämö on sinun

Paikka & aika

14. toukok. 2022 klo 14.00

Helsinki, Hämeentie 3, 00530 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

Näyttämö on sinun

14.5.2022 klo 14

Esityskonsepti on aikuisten taideseikkailu, jossa osallistujia kuljetetaan noin tunnin kestävän ohjatun kokonaisuuden läpi. Seikkailu on monitaiteellinen teatteriseremonia, jossa voi rentoutua katsomaan tai osallistua sen verran kuin itselle sopii. Luvassa on aisteja hivelevä kokonaisuus musiikin, tanssin ja teatterin parissa.

Osallistuja on positiivisen huomion keskipisteenä.

Tule yksin tai yhdessä. Paikkoja on rajoitetusti. Ennakkoilmoittautuminen vaaditaan.

KokoTeatterin tila muutetaan usean eri tapahtumapisteen näyttämöksi. Osallistujat saapuvat teatterille, ja heidät kuljetetaan n. 60 min. kestävän ohjatun kokonaisuuden läpi. Pisteille saavutaan pienessä ryhmässä, mutta kokonaisuus sisältää myös yksin/omassa seurueessa koettavia tuokioita.

Työryhmä: Jenni Hoppi, Anna Veijalainen, Metsälintu Pahkin, Anna Kirvesniemi, Sini Salo, Anssi Vättö, Heidi Bergström, Laika Maa, Pietari Salmi, Sara Johnson

Esityksessä kuljetaan portaita. Esityskokonaisuus on mahdollista järjestää esteettömästi. Jos haluat esteettömän kokemuksen olethan yhteydessä suoraan toimistoon: toimisto@kokoteatteri.fi Kaikki mitä tilanteessa koetaan, jää tilaan. Esitystapahtumaa ei kuvata tai taltioida.

Näyttämö on sinun Lauantai 14.5. klo 14

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page