top of page

Näyttämö on sinun

Esityskonsepti on aikuisten taideseikkailu, jossa osallistujia kuljetetaan noin tunnin kestävän ohjatun kokonaisuuden läpi. Seikkailu on monitaiteellinen teatteriseremonia, jossa voi rentoutua katsomaan tai osallistua sen verran kuin itselle sopii. Näyttämö on sinun -tapahtuma 24.5.2023.

Näyttämö on sinun
Näyttämö on sinun

Paikka & aika

24. toukok. 2023 klo 19.00

Helsinki, Hämeentie 3, 00530 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

Esityskonsepti on aikuisten taideseikkailu, jossa osallistujia kuljetetaan noin tunnin kestävän ohjatun kokonaisuuden läpi. Seikkailu on monitaiteellinen teatteriseremonia, jossa voi rentoutua katsomaan tai osallistua sen verran kuin itselle sopii. Luvassa on aisteja hivelevä kokonaisuus musiikin, tanssin ja teatterin parissa. Osallistuja on positiivisen huomion keskipisteenä. Näyttämö on sinun -tapahtuma 24.5.2023.

KokoTeatterin tila muutetaan usean eri tapahtumapisteen näyttämöksi. Osallistujat saapuvat teatterille, ja heidät kuljetetaan n. 60 min. kestävän ohjatun kokonaisuuden läpi. Pisteille saavutaan pienessä ryhmässä, mutta kokonaisuus sisältää myös yksin/omassa seurueessa koettavia tuokioita.   Esityksessä kuljetaan portaita. Esityskokonaisuus on mahdollista järjestää esteettömästi. Jos haluat esteettömän kokemuksen olethan yhteydessä suoraan toimistoon: toimisto@kokoteatteri.fi  Kaikki mitä tilanteessa koetaan, jää tilaan. Esitystapahtumaa ei kuvata tai taltioida.  Tule yksin tai yhdessä. Paikkoja on rajoitetusti.

Näyttämö on sinun -tapahtuman työryhmä koostuu vaihtuvasti KokoTeatterin henkilökunnasta.

Liput

  • Pääsylippu

    Ovet aukeavat 15min ennen tapahtuman alkua

    10,00 €–15,00 €
    • 15,00 €
    • 10,00 €

Yhteensä

0,00 €

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page