top of page

la 21. elok.

|

Helsinki

NINA VIITAMÄKI: SEINÄÄ TUIJOTTAVAT NAISET 21.8. (Ensi-ilta)

Nina Viitamäen tanssiteos Seinää tuijottavat naiset on kahden tanssijan duetto. Esitys maalaa KokoTeatterin lavalle mielikuvitusmaailman, joka sallii unohtaa turhan tärkeilyn ja järkeilyn.

Lipunmyynti on suljettu
Katso muita tapahtumia
NINA VIITAMÄKI: SEINÄÄ TUIJOTTAVAT NAISET 21.8. (Ensi-ilta)

Paikka & aika

21. elok. 2021 klo 19.00

Helsinki, Hämeentie 3, 00530 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

Nina Viitamäen tanssiteos Seinää tuijottavat naiset on kahden tanssijan duetto. Esitys maalaa KokoTeatterin lavalle mielikuvitusmaailman, joka sallii unohtaa turhan tärkeilyn ja järkeilyn. Esitys kutsuu kaikkia tanssista sekä äänen ja liikkeen yhteydestä kiinnostuneita irrottautumaan arjen odotuksista.

Omiin ajatuksiinsa uppoaminen, mielikuvituksen maisema verkkokalvoilla, haaveilu, jumittaminen – tunnistettavalla ilmiöllä on monia nimiä. Viitamäki on työstänyt teosta hetkessä koreografioimalla eli ilman etukäteen suunnittelua. Teos lupaa auttaa myös katsojia irrottautumaan arjen odotuksista ja sallimaan omat mielipuolisuutensa. Tanssiteos sisältää monimuotoista liikekieltä, välitöntä vuorovaikutusta yleisön kanssa, puhetta, laulua ja ääntelyä. Teokseen valikoitunut musiikki luo erilaisia tunnelmia sekä rytmittävät tanssijoiden liikettä. Musiikkina kuullaan muun muassa Kate Bushia ja White Stripesia. Seinää tuijottavat naiset Irrottaudu arjen odotuksista ja heittäydy mielikuvitusmaailmaan

Esiintyjät 

Nina Viitamäki ja Satu Rekola Valosuunnittelu 

Liisa Kyrönseppä Äänisuunnittelu 

Johanna Storm

Kuva: Heidi Bergström

Liput

Hinta

Määrä

SUMMA

 • Pääsylippu

  29,50 €

  29,50 €

  0

  0,00 €

 • Alennusryhmä 1

  24,50 €

  Eläkeläinen

  24,50 €

  0

  0,00 €

 • Alennusryhmä 2

  19,00 €

  Opiskelija, työtön, varusmies, siviilipalvelusmies

  19,00 €

  0

  0,00 €

Yhteensä

0,00 €

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page