top of page

Nykänen / Pulkkinen / Mieslive -SARJALIPPU

KokoTeatterin syksyssä näemme esityssarjan, jossa kolmen päivän aikana nähdään kolme miehisyyttä tarkastelevaa esitystä ja tällä sarjalipulla näet ne kaikki alennettuun hintaan!

Nykänen / Pulkkinen / Mieslive -SARJALIPPU
Nykänen / Pulkkinen / Mieslive -SARJALIPPU

Paikka & aika

03. lokak. 2022 klo 19.00 – 05. lokak. 2022 klo 19.00

Helsinki, Hämeentie 3, 00530 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

Esityssarjan avaa maanantaina 3.10. Matti Nykänen - Hyppy sumuun. Tiistaina 4.10. lavalle nousee Pulkkinen Live. Keskiviikkona 5.10. näemme Teatteri Siperian esityksen Mieslive. Kaikkiin kolmeen esitykseen voi ostaa myös sarjalipun.

Matti Nykänen - Hyppy sumuun Matti Nykänen – Hyppy sumuun -monologinäytelmä raottaa ovea Suomen legendaarisimman urheilijan mieleen. Mitä Matti Nykänen haluaa sanoa elämästään ja hyppyuran jälkeisistä vuosista? Entäpä hänen läheisensä Matista? Matti Nykänen - Hyppy sumuun KokoTeatterissa 3.10.2022. Näyttelijä Tatu Mönttisen kirjoittaman, lukuisista Mattia käsittelevistä kirjoista ja tv-haastatteluista koostetun, dokumenttiteatterimaisen esityksen lähes kaikki repliikit ovat oikeasti sanottuja. Tule katsomaan mitä sanottavaa Nykäsellä on rakkaudesta, masennuksestaan, perheestään, strippausurastaan, unohtamatta tietenkään Matin legendaarisia lausahduksia. Ohjaus: Seppo Honkonen Lavalla: Tatu Mönttinen Valo-ja ääni: Juuso Voltti Ääninäyttelijät: Elsa Saisio, Kai Vaine ja Riku Korhonen “Tiedät nimen ja lööpit, mutta tunnetko ihmisen niiden takana?” Ma 3.10. klo 19 Matti Nykänen - Hyppy sumuun —--- Pulkkinen Live 2 Koe lähietäisyydeltä sumeilematta ovellaan seisova Pulkkinen sekä hänen ylväs paljashipiäinen vulkaaninen alkuvoimainen olemuksensa, ilman ainuttakaan harha-askelta poispäin miehisyyden lähteiltä. Pulkkiseen ei ajanhammas iske. Nyt ollaan asian ytimessä! Pulkkinen Live KokoTeatterissa 4.10.2022. Pulkkinen on vuosina 1999–2002 Nelosella esitetty suomalainen Venla-palkittu sketsisarja, joka tunnetaan rohkeasta ja ronskista huumoristaan. Sarjan nimihahmo Pulkkinen on outo, paidaton kaveri, jonka sanonnat "Älä häslää" ja "Nyt olet asian ytimessä" ovat jääneet elämään. ”Uuden Pulkkisen sketsit ja tekstit ovat elävinä ihailtavaa surrealismia. Salmi osaa kirjoittaa, eikä mies ole pidätellyt älyttömyyskynäänsä, mikä on hyvä. Juuri tätä Pulkkiselta kaipaankin.” - Aamulehti ”Näyttelijänä Jari Salmi on entisensä – nopea reaktioissaan ja eleissään, aito Pulkkinen.” - Tamperelainen Ti 4.10. klo 19 Pulkkinen Live 2 —--- Mieslive Riskialtis ja räävitön komedia miehisyydestä ja nykymiehen kompuroinnista muuttuvassa maailmassa. Mihin mies on syyllistynyt ja mitä saa sanoa tai tehdä, mitä ei? Teatteri Siperian Mieslive KokoTeatterissa 5.10.2022. Mieslive on hauska, tarkka sekä armoton läpileikkaus nykymiehen kompuroinnista muuttuvassa maailmassa. Teos käsittelee raikkaasti miehenä olemista, sukupuolihistorian kahleita, valkoisen miehen ylivaltaa ja miehisyyden meneillään olevaa muutosta. Episodimaisesti etenevän teoksen virtuoosimaisesta näyttelijäntyöstä vastaavat Marika Heiskanen, Pekka Heikkinen ja Tuukka Huttunen. Kanta-esityksen käsikirjoitus on työryhmän. Ohjaus Anna-Elina Lyytikäinen. “Tunsin hetken sympatiaa sinua kohtaan siitä huolimatta, että olet keski-ikäinen valkoinen heteromies” Ke 5.10. klo 19 Teatteri Siperia: Mieslive

Liput

  • Sarjalippu

    Tällä lipulla näet kaikki kolme miehisyyttä käsittelevää esitystä!

    60,00 €
    Myynti on päättynyt

Yhteensä

0,00 €

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page