top of page

OSIRIS TEATTERI: NAISEN PEILI – MINUN ELÄMÄNI 7.11. (Ensi-ilta)

Naisen Peili -projektin ensimmäinen osa Minun elämäni kertoo naisten piilossa olleita tarinoita.

OSIRIS TEATTERI: NAISEN PEILI – MINUN ELÄMÄNI 7.11. (Ensi-ilta)
OSIRIS TEATTERI: NAISEN PEILI – MINUN ELÄMÄNI 7.11. (Ensi-ilta)

Paikka & aika

07. marrask. 2021 klo 15.00

Helsinki, Hämeentie 3, 00530 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

Naisen Peili -projektin ensimmäinen osa Minun elämäni kertoo naisten piilossa olleita tarinoita. Minun elämäni -esityksessä, Koko Teatterin lavalla yleisö näkee, kokee ja kuulee tarinoita toiseudesta, osallisuudesta, osattomuudesta, riemusta, vapaudesta, ennakkoluuloista, peloista ja rakkaudesta. Sekä naisten välisestä yhteenkuuluvuudesta. Esitykset KokoTeatterissa 7.11. ja 16.11.

OSIRIS teatterin Naisen Peili -hankkeessa eri kulttuureissa kasvaneet, esimerkiksi Afganistanista, Irakista, Marokosta, Somaliasta ja Venäjältä kotoisin olevat, naiset esiintyvät omalla äänellään ja tulevat nähdyiksi heistä luotujen taideteosten kautta. Nämä Suomessa asuvat tai Suomesta karkotetut naiset ovat kukin kohdanneet Suomessa asuvan taiteilijan. Eri alojen taiteilijat – kuvanveistäjä, säveltäjä, tanssija, laulaja ja näyttelijä – ovat luoneet näiden kohtaamisten innoittamina heistä taiteellisia muotokuvia: dokumentaarisia ääniteoksia, veistoksia, musiikkia ja esitystaidetta.    Naisen Peili -projektissa on mukana Yleisradion dokumenttiosasto.    “Tarinoita toiseudesta, osallisuudesta, osattomuudesta, riemusta, vapaudesta, ennakkoluuloista, peloista ja rakkaudesta.”    Kuva: Ahmed Alalousi

Teoksessa esiintyvät Anna Murtola, Aija Puurtinen, Cécile Orblin, Hanna Pihko, Kaisa Siirala, Maria Pakkala, Tiia Matikainen.  Esityksen ohjaa OSIRIS teatterin johtaja Liisa Isotalo, dokumentaaristisista ääniteoksista vastaa Katarina Blomqvist, kuvat ovat Ahmed Alalousin käsialaa.

Liput

 • Pääsylippu

  29,50 €
  Myynti on päättynyt
 • Alennusryhmä 1

  Eläkeläinen

  24,50 €
  Myynti on päättynyt
 • Alennusryhmä 2

  Opiskelija, työtön, varusmies, siviilipalvelusmies

  19,00 €
  Myynti on päättynyt

Yhteensä

0,00 €

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page