top of page

Pohjoismainen Impron Superilta!

Tässä ainutlaatuisessa showssa improvisaatioteatterin ammattilaiset Suomesta, Ruotsista, Norjasta ja Islannista kohtaavat ja improvisoivat yhdessä. Tänä iltana mitä vain voi tapahtua! Impron Superilta KokoTeatterissa 6.8.2022.

Pohjoismainen Impron Superilta!
Pohjoismainen Impron Superilta!

Paikka & aika

06. elok. 2022 klo 18.00

Helsinki, Hämeentie 3, 00530 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

Tässä ainutlaatuisessa showssa improvisaatioteatterin ammattilaiset Suomesta, Ruotsista, Norjasta ja Islannista kohtaavat ja improvisoivat yhdessä. Tänä iltana mitä vain voi tapahtua! Impron Superilta KokoTeatterissa 6.8.2022. Illan aikana näemme improvisaatioteatterin pohjoismaiset kirkkaimmat tähdet! Tule nauttimaan aitiopaikoilta, miltä pohjoismainen yhteistyö näyttää, kun välineenä on improvisaatio.

Illan tapahtuman järjestää Suomen Improvisaatioteatterit ry. Ilta on osa koko viikonlopun kestävää kansainvälistä ​The Nordic Improv Network and the Nordic Improvisation Summit -tapahtumaa. Vuonna 2017 perustetun yhdistyksen tarkoituksena on tukea ja edistää jäsentensä edustaman improvisaatioteatteritoiminnan yleisiä ja taiteellisia edellytyksiä, edistää jäsentensä ja yleisön välistä vuorovaikutusta sekä lisätä alan tunnettavuutta.

Pojoismainen Impron Superilta La 6.8. klo 18 alkaen

Liput: 15€ / Suiten jäsenryhmät 12€ *

* Suomen Improvisaatioteatterit ry:n jäsenteatterit sekä henkilöjäsenet

Liput

  • Pääsylippu

    15,00 €
    Myynti on päättynyt
  • Suiten jäsenryhmälippu

    12,00 €
    Myynti on päättynyt

Yhteensä

0,00 €

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page