top of page

TEATTERI QUO VADIS: WALT WHITMAN: RUOHOA – LAULUJA MEISTÄ 14.12.

Poetry Band on Teatteri Quo Vadiksen pitkäkantoinen runoutta ja musiikkia yhdistelevä hanke. Walt Whitman: Ruohoa – lauluja meistä nähdään KokoTeatterin syyskaudella kaksi kertaa 7.12. ja 14.12.2021.

TEATTERI QUO VADIS: WALT WHITMAN: RUOHOA – LAULUJA MEISTÄ 14.12.
TEATTERI QUO VADIS: WALT WHITMAN: RUOHOA – LAULUJA MEISTÄ 14.12.

Paikka & aika

14. jouluk. 2021 klo 19.00

Helsinki, Hämeentie 3, 00530 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

Walt Whitman (1819–1892) oli yhdysvaltalainen runoilija ja humanisti. Leaves of Grass on hänen pääteoksensa, kunnianosoitus luonnon monimuotoisuudelle ja kärkäs muistutus ihmisille: ekosysteemi on yhteisö ja me olemme osa sitä. Poetry Band on Teatteri Quo Vadiksen pitkäkantoinen runoutta ja musiikkia yhdistelevä hanke. Walt Whitman: Ruohoa – lauluja meistä nähdään KokoTeatterin syyskaudella kaksi kertaa 7.12. ja 14.12.2021.

Whitmanin vaikutus näkyy vahvasti beatrunoilijoissa ja rocklyriikassa. Quo Vadis Poetry Bandin toisinaan maaninen, toisinaan lyyrinen lähestyminen asettuu luontevasti tähän jatkumoon. Monitaiteellinen, runoa, musiikkia, esitystä ja kuvataidetta yhdistelevä näyttämöteos puhuu meidän ajastamme Whitmanin sanoin.  Kuva: Krista Mäkinen

Poetry Band on Quo Vadiksen pitkäkantoinen runoutta ja musiikkia yhdistelevä hanke. Se on esiintynyt Suomen lisäksi mm. Ranskassa, Espanjassa ja Chilessä. Teoksen on ohjannut Otso Kautto. Visuaalisesta ilmeestä vastaa tekstiili- ja ympäristötaiteilija Tuula Nikulainen. Näyttämöllä nähdään Hyde Hytti, Marko Järvikallas, Minerva Kautto, Otso Kautto, Juhani Liimatainen, Jan Noponen ja Maija Rissanen. Tuotannosta vastaa Krista Mäkinen. Produktio on toteutettu yhteistyössä Teatteri Umpihangen kanssa.

Kaksoisensi-ilta 7.12.2021! Näyttämöteoksen kantaesityksen yhteydessä KokoTeatterissa ensiesitetään myös Jonne Sippolan samanniminen videoteos.  

Työryhmä 

Ohjaus / Otso Kautto 

Visuaalinen suunnittelu / Tuula Nikulainen 

Näyttämöllä / Hyde Hytti, Marko Järvikallas, Minerva Kautto, Otso Kautto, Juhani Liimatainen, Jan Noponen ja Maija Rissanen 

Tuottaja / Krista Mäkinen   

Videoteoksen ohjaus, kuvaus ja leikkaus / Jonne Sippola 

Best boy / Miikka Pihlajamäki 

Leikkausassistentti / Laura Rämö 

Värimäärittely / Martin Jäger   

YHTEISTUOTANTO

Quo Vadis, Teatteri Umpihanki

Liput

 • Pääsylippu

  29,50 €
  Myynti on päättynyt
 • Alennusryhmä 1

  Eläkeläinen

  24,50 €
  Myynti on päättynyt
 • Alennusryhmä 2

  Opiskelija, työtön, varusmies, siviilipalvelusmies

  19,00 €
  Myynti on päättynyt

Yhteensä

0,00 €

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page