top of page

Hae KokoAgentiksi kevätkaudelle 2024!
 

Mikä: KokoAgentti toimii yhdessä agenttitiimin kanssa, katsoo esityksiä, keskustelee, tutkii omaa kokemustaan teatterin katsojana sekä julkaisee ajatuksiaan erilaisten kanavien välityksellä. KokoAgentti saa kauden aikana ainutlaatuisen kokemuksen ja tutkimusmatkan teatterin maailmaan - sekä itseensä teatterin kokijana ja yhdessä tiimin kanssa.

KokoAgentti pääsee kaikkiin kevätkauden 2024 esityk
siin ja tapahtumiin veloituksetta. Vastineena KokoAgentti sitoutuu toimittamaan esityksistä ennakkoon sovitulla tavalla KokoTeatterille materiaalia, jota julkaistaan KokoTeatterin tiedotuskanavissa.  Jokaisella Agentilla on oma alustansa johon materiaalia toteutetaan. Alusta sovitaan jokaisen KokoAgentin kanssa erikseen yhdessä KokoTeatterin kanssa. 
 

Milloin: KokoAgenttina sitoudut katsomaan kaikki KokoTeatterin kauden 2024 esitykset sekä yhden jazzkonsertin ennakkoon ilmoitettuna päivänä. Päivä on kaikille KokoAgenteille sama, sillä esitysten ja konserttien jälkeen järjestetään yhteinen hetki kaikille KokoAgenteille. Perehdytys ja valokuvien ottaminen tapahtuu maanantaina 29.1.2024 ja tämä on kaikillle agenteille pakollinen. 

Haku päättyy 19.1. ja valituille KokoAgenteille ilmoitetaan 22.1. mennessä. 

KokoAgentit on KokoTeatterin kehittämä yleisötyöryhmä, joka on toiminut vuodesta 2022. Ryhmän tarkoituksena on tuoda uusia tapoja ja erilaisia näkökulmia keskusteluun esittävistä taiteista. 

Hae agentiksi

Hakemuksesi on vastaanotettu!

Ikähaarukka
Mistä mediasta olisit kiinnotunut?
bottom of page