top of page

Pelasta Lain§uojattomat - Ryhdy festivaalin tukijaksi!


KokoTeatteri on luonut tukikampanjan kevään 2023 ajaksi kerätäkseen varoja Lain§uojattomat-festivaalin pelastamiseksi. Valitse itsellesi sopivin tapa tukea ja turvaa festivaalin jatkuvuus!

 

KokoTeatteri on saanut kunnian ottaa vastaan Lain§uojattomat-festivaalin luotsattavaksi porilaisen Rakastajat-teatterin siirtyessä vapaan kentän toimijuudesta VOS-rahoitteiseksi. KokoTeatteri uutena taustaorganisaationa ei kuitenkaan saanut ansiokkaasta hakemuksista huolimatta kaikista tärkeintä ja suurinta rahoittajaa festivaalia tukemaan. Siksi koko festivaali on nyt haasteiden edessä ja vapaan kentän ainoa esittävän taiteen festivaali on vaarassa jäädä ilman rahoitusta yli kahdenkymmenen viriilin toimintavuoden jälkeen. Festivaali tarvitsee siis apua! 

 

Tukikampanjan tavoitteena on turvata taloudellisesti festivaalin jatkuvuus.

Festivaali järjestetään Iisalmessa 8.-11.6.2023.

 

Ryhdy festivaalin tukijaksi!

 

Valikoimassa on useita eri hintaisia laadukkaita Lain§uojattomat-tuotteita sekä upeita elämyksiä, jotka toimivat tukikampanjan vastikkeina. Valitse itsellesi sopivin tapa tukea! 

 

KokoTeatterissa ei ole koskaan pelätty hihojen käärimistä ja olemme valmiina töihin. Festivaalit kyllä tulevat Iisalmeen kesäkuussa, mutta tarvitsemme siihen apuja. 

 

Kiitos tuhannesti tuestasi ja kesäkuussa nähdään Iisalmessa! 

Meillä ei juuri nyt ole näyttää tuotteita.

bottom of page