top of page

KokoAgentti Peter: Tätä kaipaan ja tarvitsen lisää

Peela Koko Jazz Clubilla to 7.3.2024


Olin keskiviikkona kuuntelemassa Savoy Jazz tapahtumassa Lassy-Eskola Nordic Stew levynjulkkaria, meno oli ihan mieletöntä alusta loppuun, oli pakko ostaa CD kotiin kuunneltavaksi.

Siellä tuumailin, että torstaina täytyy Peelan olla tosi kova, että saavat minut innostumaan.

 

Mitä sitten tapahtuikaan? Peelan bändi kietoi meidät ja minut syliinsä kuuntelemaan ja

nauttimaan uuden Notbad levynsä musiikista. Levyn viimeisen kappaleen - Let music Lead The Way – tavoin saimme kulkea Peelan musiikin johdattamaa tietä parin tunnin ajan ja tuntea, että kaikki on hyvin!

 

Huikeaa soittamista, hyvä yhteinen tekeminen, ilahduttavia ”kukkotappeluita”, joissa meno vaan yltyi. Hienoja hyvin kannateltuja huikeita sooloja, kaikilla mahdollisuus tuikkia hetken tähtenä. Nautin myös hienoista lauluosuuksista ja oivaltavista teksteistä: valehtelusta, rajanylittämisestä ja viimein musiikin tienviitasta. Notbad-CD oli ihan pakko ostaa ja tämän päivän se onkin soinut vuorotellen Lassy-Eskolan Nordic Stew CD:n kanssa. Näitähän on mahdollista kuunnella Spotifyistakin, mutta noin huikealle musiikille antaa mielellään pientä sponsoritukea

 

Savoyn keikka oli huikea, tupa täynnä ja fiilis katossa, mutta Koko Jazz Club nousi mielessäni ainakin yhtä korkealle, jossain mielessä korkeammallekin. Klubimainen pienempi tila pöytineen tarjosi jotenkin täydemmän nautinnon, kaikki oli lähempänä, tunsin olevani enemmän osallisena. Huikea tila ja tunnelma, upea bändi.


Tätä kaipaan ja tarvitsen lisää.

 

Meitä oli 3 agenttia paikalla, itse jazzia kuunnelleena, kaksi leidiä ikään kuin ensikertalaisina. Väliajan jälkeen he olivat jo tiukasti menossa mukana. Minnan sanoin: ”mun vissiin täytyy alkaa näissäkin käymään”. Heille ei voisi parempaa ensikosketusta jazzin maailmaan tarjoilla.
9 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page