top of page

Homohumpat - kuorolaulua ja paritanssia

Helsingin Queer-feministinen kuoro ja Sateenkaaritanssijat yhdistävät taas voimansa, ja pääset nauttimaan uniikista illasta ensin konsertissa ja sen jälkeen jo perinteikkäissä Sateenkaaritanssijoiden Pride-viikon tansseissa. Tapahtuma on K-18. Pride-viikon konsertti pidetään 26.6. klo 19-23.

Homohumpat - kuorolaulua ja paritanssia
Homohumpat - kuorolaulua ja paritanssia

Paikka & aika

26. kesäk. 2024 klo 19.00 – 23.00

KokoTeatteri, Hämeentie 3, 00530 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

Homohumpat - kuorolaulua ja paritanssia 

Pride-viikon konsertti pidetään 26.6. klo 19-23

Tapahtuma on K-18

Helsingin Queer-feministinen kuoro ja Sateenkaaritanssijat yhdistävät taas voimansa, ja pääset nauttimaan uniikista illasta ensin konsertissa ja sen jälkeen jo perinteikkäissä Sateenkaaritanssijoiden Pride-viikon tansseissa. 

Helsingin Queer-feministinen kuoro perustettiin keskellä pandemiaa, ja se pääsi esiintymään ensimmäisen kerran marraskuussa 2021 kompaktina mutta kovaäänisenä oktettina. Nykyisin kuorossa on 32 upeaa laulajaa! HQFK esittää vanhaa ja uutta kuoromusiikkia kansanlauluista euroviisuihin ja kuorolaisten omiin sävellyksiin ja sanoituksiin, aina queer-feministisellä otteella. HQFK on ylpeästi sekakuoro, johon ovat tervetulleita laulajat kaikista sukupuolista joka puolelta sateenkaarta. HQFK:ta johtaa Kirsi Marttinen, kuoronjohtoa opiskellut pitkän linjan harrastajamuusikko, jonka kolmas kuoro HQFK on.

Sateenkaaritanssijat ry – Rainbow Dancers Finland on vuonna 2018 perustettu yhdistys, jonka tavoitteena on mahdollistaa sateenkaarevia tanssiharrastusmahdollisuuksia sekä edistää ja kehittää sateenkaaripari- ja kilpatanssia Suomessa. Lisäksi yhdistys järjestää eri yhteistyökumppanien kanssa kaikille avoimia tansseja ja kansainvälisiä kilpailuja.

Liput

  • Pääsylippu

    20,00 €–25,00 €
    • 25,00 €
    • 20,00 €

Yhteensä

0,00 €

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page