top of page

Kahden esityksen ilta: Avaruus & Sielunvaellusvuodet

Sielunvaellusvuodet & Avaruus on kahden liikkeeseen ja näyttämöllä tuotettuun musiikkiin perustuvan näyttämöteoksen yhteisilta. Kummassakin teoksessa näyttämöllä nähdään tanssija-näyttelijä -pari. Esitykset 8.5. / 10.5. / 11.5.

Kahden esityksen ilta: Avaruus & Sielunvaellusvuodet
Kahden esityksen ilta: Avaruus & Sielunvaellusvuodet

Paikka & aika

10. toukok. 2024 klo 19.00 – 21.00

KokoTeatteri, Hämeentie 3, 00530 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

SIELUNVAELLUSVUODET

Sielunvaellusvuodet on liikkeellinen ja meditatiivinen näyttämöteos kahdesta olennosta, jotka syntyvät, sykkivät ja kuolevat yhä uudestaan läpi aikojen saaden aina uuden muodon. Yksinkertaisuuteen, kehollisuuteen sekä näyttämöllä tuotettuun musiikkiin perustuva teos on saanut inspiraationsa Carl Gustav Jungin kirjoituksista kuolemasta, sielun vaelluksesta ja ikävaiheista.

Näyttämöllä tanssii tanssija-koreografi Ari Numminen ja näyttelijä Elsa Saisio. Musiikista ja äänisuunnittelusta vastaa Teho Majamäki, joka nähdään myös näyttämöllä muusikkona. Valosuunnittelun tekee Liisa Kyrönseppä ja puvut Ella Kauppinen.

”Me emme voi elää elämän iltapäivää saman ohjelman mukaan kuin elimme aamupäivän. Sillä mikä aamulla on paljon, on illalla vähän ja mikä aamulla on totta on illalla epätotta.” - C.G. Jung

---

AVARUUS - SELF MADE SPACE

Avaruus - Self-made space on tragikoominen näyttämöteos, jossa kahden henkilön absurdit maailmat nivoutuvat läpi ajan ja fyysisten seinien. Esitys on kiinnostunut astronauttien erityisistä kokemuksista avaruudessa ja tulkitsee vapautuneesti yksityisyyttä ja kosmosta välittämättä tieteellisistä näkökulmista. Esiintyjinä Reetta-Kaisa Iles ja Mika Juusela.

Samaan aikaan me pakenemme yksinäisyyteen ja pelkäämme sitä. Kaipaamme lomaa omasta itsestämme. Sankarilliset erakot ja elämänsä vangit.

”Koske me tanssimme ohuiden pilvien peittämällä pallolla ja kaikki muu on niin perkeleen kaukana, me ymmärrämme, että avaruus ja tyhjyys ovat jotain ihan muuta.” - Ville Lähde

Lavalla: Reetta-Kaisa Iles ja Mika Juusela Taiteellinen työryhmä: Reetta-Kaisa Iles, Mika Juusela, Harry Bergman. Valot, ääni ja tekninen toteutus: Janne Teivainen, Ville Rauhala ja Timo Saari.

Liput

 • Pääsylippu

  19,00 €–29,50 €
  Myynti on päättynyt
  • 29,50 €
  • 24,50 €
  • 19,00 €

Yhteensä

0,00 €

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page