top of page

KokoTeatterin ja Koko Jazz Clubin joulu: Ti 12.12.

KokoTeatterissa vietetään joulua upean tapahtumaviikon merkeissä. Luvassa on tarjouksia, joululahjamyyntiä, taiteilijatapaamisia, joulukonsertteja, myyjäis- ja kirpputoritapahtuma ja paljon muuta. Vieläkö puuttuu joululahjat? Teatterilippujen ostajalle glögi kaupan päälle. Tutustu viikon ohjelmaan!

KokoTeatterin ja Koko Jazz Clubin joulu: Ti 12.12.
KokoTeatterin ja Koko Jazz Clubin joulu: Ti 12.12.

Paikka & aika

12. jouluk. 2023 klo 14.00 – 19.00

KokoTeatteri, Hämeentie 3, 00530 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

Ti 12.12.

KokoTeatterin joulumyynti alakerran kulttuurikahvilassa on auki klo 14-19. Myynnissä glögiä ja pipareita. Taiteilijatapaaminen ohjaaja, käsikirjoittaja ja kirjailija Aino Kiven kanssa klo 17-18. Ilta jatkuu Tuplailta tanssia -esityksen kanssa. Tanssiteoksina nähdään Sumu - Fog sekä CoinciDANCES. Liput illan esitykseen KokoTeatterin lippukaupasta. Teatterilippujen ostajalle glögi kaupan päälle.

  • Taiteilijatapaaminen ohjaaja ja kirjailija Aino Kiven kanssa. Kivi vastaa kevään 2024 päätuotannon Valkoinen perkele ohjauksesta. Tule kuulemaan ja keskustelemaan, mistä on kevään esityksessä kyse.
  • Myynnissä KokoTeatterin ja Koko Jazz Clubin lahjakortteja. Lahjakortti voimassa 12kk ostopäivästä. Voit ostaa lahjakortin haluamallesi summalle.
  • Nappaa luettava näytelmä pukinkonttiin. Aktivistitrilogia + Janoavaiset on täydellinen lukupaketti näytelmiä rakastavalle lukutoukalle. Paketti sisältää näytelmät: Lipusta revitty tähti (2009), Tanssiva Agitaattori (2018), Aktivistinäytelmä 3 (2020) ja Janoavaiset (2022). Koko paketti 20€.
  • Myynnissä on myös Koko Jazz Clubin levyjä alkaen 10€/kpl.
  • Tue paikallisia nuoria taiteilijoita ostamalla kalenteri! Kallion ala-asteen 5B-luokan vuosikalenteri 2024 on myös meillä saatavilla.
  • Maksutapoina myyntipisteessä meillä käyvät debit- ja credit-kortit, Smartum- sekä Virike-setelit ja maksukortit. VINKKI: Tuo vuodenvaihteessa vanhentuvat Smartumit ja Virike-setelit ja vaihda ne nimettyyn lahjakorttiin, joka on voimassa 12kk.

Tervetuloa ostoksille!

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page