top of page

Mamia Company: MYKKÄ

Mykkä on nykytanssiteatteriteos perusteettomien syytösten vaikutuksesta minuuteen, sen hajoamiseen ja eheytymiseen. Teos syntyy liikkeen ja tekstin dialogista ja perustuu näyttelijä Kasperi Nordmanin teksteihin oikeustaistelun ja unettomuuden keskellä. Esitys KokoTeatterissa 14.10.2022 ja 15.10.2022

Mamia Company: MYKKÄ
Mamia Company: MYKKÄ

Paikka & aika

14. lokak. 2022 klo 19.00 – 21.00

Helsinki, Hämeentie 3, 00530 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

Mykkä on nykytanssiteatteriteos perusteettomien syytösten vaikutuksesta minuuteen, sen hajoamiseen ja eheytymiseen. Teos syntyy liikkeen ja tekstin dialogista ja perustuu näyttelijä Kasperi Nordmanin teksteihin oikeustaistelun ja unettomuuden keskellä. Esitys KokoTeatterissa suomeksi 14.10.2022 ja englanniksi 15.10.2022.

Teos syntyy liikkeen ja tekstin dialogista ja perustuu näyttelijä-ohjaaja Kasperi Nordmanin proosateksteihin, jotka ovat syntyneet Nordmanin henkilökohtaisista kokemuksista repivän oikeustaistelun keskellä, jonka seurauksena hän kärsi unettomuudesta useita vuosia.

Mykkä on henkilö, joka on nimensä mukaisesti mykkä. Mykkä on yksin eristettynä, eikä hän halua/pysty kommunikoida ympäristönsä kanssa muuten kuin liikkeen kautta. Hän herää joka yö ‘suden hetkellä’ ja odottaa unta. Unta, jota ei tule.

Mykkä luo mielikuvitusmaailman kaikesta siitä, mitä ja millaisia ääniä hän kuulee. Äänet Mykän ulko- ja sisäpuolelta muokkaavat hänen sisäisestä maailmastaan maailman, joka limittyy kahden todellisuuden välille; valveen ja unen.  Tekstit, äänisuunnittelu & ohjaus: Kasperi Nordman

Koreografia & tanssi: Nina Mamia

Pukusuunnittelu: Niina Huovinen

Graafinen suunnittelu: Jarmo Wideman

Kuva: Kasperi Nordman

Teosta tukee: TAIKE

Esitys nähdään KokoTeatterissa sekä suomeksi että englanniksi.

Esitys sisältää vahvoja ääni- ja valotilanteita. 

Mamia Company: MYKKÄ

Esitys suomeksi 14.10.  Esitys englanniksi 15.10. Esitykset klo 19

Mamia Company: MUTE

Mute is a contemporary dance theatre performance about the disintegration of oneself, that is caused by unfounded allegations and the healing process that follows. The performance is a dialogue between contemporary dance and spoken word that has its roots in prose and poetry. Performance in English at KokoTeatteri on October 15, 2022.

Texts are by actor-director Kasperi Nordman. They emerged from Nordman's personal experiences during a grotesque legal battle that created a severe case of insomnia for several years.

A mute is a person who, as the name implies, is mute. Mute is alone and unable to communicate with his/her environment except through movement. He/she wakes up every night in the ‘wolf moment’ and waits for a dream that does not come.  Mute creates a fragmented world of imagination and hallucination in order to escape his/her reality.

Texts, sound design & director: Kasperi Nordman

Choreography & dance: Nina Mamia

Costume design: Niina Huovinen

Graphic design: Jarmo Wideman

Photo: Olli Berg

The performance is supported by: TAIKE The performance will be seen at KokoTeatteri in both Finnish and English.

Mamia Company: MYKKÄ

Performance in Finnish 14.10.

Performance in English 15.10.

Performances at 7 p.m.

Liput

 • Pääsylippu

  29,50 €
  Myynti on päättynyt
 • Eläkeläinen

  24,50 €
  Myynti on päättynyt
 • Opiskelija, työtön

  19,00 €
  Myynti on päättynyt

Yhteensä

0,00 €

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page