top of page
  • Writer's pictureSini Salo

KokoTeatterin uusi hallitus vuodelle 2023.

KokoTeatterin jäsenkokouksessa 25.11.2022 on valittu uusi hallitus vuodelle 2023. Jäsenkokous valitsi puheenjohtajaksi Jari Perkiömäen!

Nyt valittu KokoTeatteri -yhdistys ry:n hallitus on ensimmäinen niin sanottu hallitusammattilaisten kokoonpano. Teatterinjohtaja Anna Veijalainen iloitsee erityisesti uuden hallituksen asiantuntemuksesta, monialaisuudesta ja vankasta kokemuksesta. Hallituksen toimikausi alkaa 1.1.2023. Onnittelut uudelle hallitukselle ja tervetuloa!

Jari Perkiömäki Toiminut 40 vuotta muusikon ammatissa, pääasiassa jazzmuusikkona, mutta myös teatterimuusikkona ja teatterimusiikin tekijänä erityisesti 80- ja 90-luvuilla. Merkittävimmät hallitusjäsenyydet ovat tällä hetkellä Pori Jazz, Kulttuuriosuuskunta Lilith ja puheenjohtajuus kansainvälisessä jazzkoulutusjärjestö IASJ:ssä. Perkiömäki on toiminut Taideyliopiston rehtorina vuosina 2015-2020.

Riku Suomalainen Vuodesta 2005 lähtien toiminut mainos- ja markkinointitoimisto LSB Yhtiö Oy:n johdossa ja mukana päivittäisessä operatiivisessa toiminnassa, vuodesta 2008 hallituksen puheenjohtajana sekä vuodesta 2015 lähtien myös toimitusjohtajana. Työskennellyt graafisella alalla vuodesta 1976.

Minna Sirnö Väitöskirjatutkija. Vuodesta 2021 alkaen Orimattilan kirjasto- ja kulttuuritoimenjohtaja. Sirnö on toiminut vuosina 2013–2018 Taiteen edistämiskeskuksen johtajana. Sitä ennen Sirnö on toiminut muun muassa kansanedustajana, valtiovarainvaliokunnan sivistys- ja tiedejaoston jäsenenä sekä Teatteri- ja mediatyöntekijöiden liiton puheenjohtajana.

Kirsi Reinola Vapaa kirjoittaja, tutkija ja käsikirjoittamisen tohtoriopiskelija Aalto-yliopistossa. Reinola työskentelee tällä hetkellä Aalto-yliopistossa, Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun Elokuva- ja lavastustaiteen laitoksella Elokuva- ja televisiodramaturgin erikoistumiskoulutuksen suunnittelijana. Reinola on työskennellyt myös Teatterikeskuksen toiminnanjohtajana.

Jouko Salokorpi Kulttuuritoimittaja. Työskennellyt 1990-luvulta alkaen Yleisradion kulttuuriaiheisissa ohjelmissa sekä radion että television puolella. 1990-luvun alussa Salokorpi työskenteli muun muassa Radio Cityssä. Sen jälkeen Salokorpi on toiminut eniten tv:n kulttuuriohjelmien tuottajan roolissa.

Helena Roivainen Valmistui Teatterikorkeakoulusta valosuunnittelijaksi 1996. Työskennellyt Helsingin kulttuurikeskuksessa vuodesta 2000, ensin valosuunnittelijana Kanneltalossa ja nykyisin tuotannonsuunnittelijana Malmitalossa. Päätyön ohella toimii myös produktiokohtaisena valosuunnittelijana.

Sanja Kangas Freelancer tv-ja elokuvapukusuunnittelija. Työskennellyt alalla vuodesta 1997 alkaen ja koulutuksena vaatesuunnittelija ja muotoilun AMK. Työkennellyt AaltoYliopiston Elokuva- ja lavastustaiteen osastolla 2013 –2022 pukusuunnittelun ohjaavana kurssiopettajana.

Vielä kerran onnea uudelle hallitukselle ja onnea KokoTeatterille tästä upeasta kokoonpanosta tulevalle vuodelle!

15 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page